Vintage; voor jong en oud

Twee weken geleden verkochten we een blauwe typemachine met witte toetsen die nu eens niet als woondecoratie zou gaan dienen. Nee, veel leuker nog; het was een cadeau voor een meisjes dat 8 werd. Die dus feitelijk het hele principe ‘typemachine’  niet eens heeft meegemaakt. En dan is het ineens een sprookjesachtig object, waar je bijzondere briefjes mee kan maken of je naam kan typen. Vintage is voor jong en oud!

En dat het cadeau in de smaak viel bleek uit de foto’s die ons werden toegestuurd. De jarige job was de hele dag in de weer geweest met de jeansblauwe typemachine. Andere cadeautjes waren ook heus leuk, maar de typemachine, dat was de voltreffer!

En ja; dat vond haar beste vriendinnetje ook! En het toeval wilde dat zij de week erop 8 werd. Dus hopla, daar ging een tweede typemachine – als verjaardagscadeau ingepakt – op weg naar de verjaardag van meisje 2. Ditmaal een mooie zwart/witte.

En kijk; daar worden wij bij Vintage Fever nou blij van. Bijzondere vintage objecten die een nieuw leven of functie krijgen. En zo zie je, vintage items kunnen  jong en oud betoveren!

Kijk hier voor ons actuele aanbod aan typemachines.

Comments are closed.