Vintage Fever deze maand in VT Wonen!

We zijn best een beetje trots. Esther Schulting, de initiatiefnemer van en drijvende kracht achter Vintage Fever, wordt deze maand geïnterviewd in woonblad VT Wonen. Ze staat – hoe kan het ook anders – in de rubriek ‘De zeven woonzonden van…’

Laten we allereerst even zeggen dat wij vinden dat er op het gebied van wonen geen enkele zonde bestaat. Vind jij iets mooi in je huis? Ga ervoor! Jij moet er tenslotte wonen en jij moet je volledig thuis voelen. Zo staat Esther er ook in. Hoezo kan je geen antiek kastje combineren met strak modern design? Hoezo kan je niet én een barok kitschschilderijtje aan de muur hebben én een modern kunstwerk? Mix and match is al jaren ons credo.

Misschien daarom wel kwam men een kijkje in Esthers woonomgeving nemen. In de VT Wonen (nummer 10 van 2017) praat Esther over de drijfveren achter Vintage Fever, over hoe blij je kan worden als je met leuke spulletjes je huis warmer maakt, over de (on)mogelijkheden van een leeg huis en nog veel meer. Hieronder een korte impressie van onze eerste bladerbeurt. Het blad ligt vanaf nu in de winkel! Meer informatie over de inhoud van VT Wonen nummer 10 op de website van VT Wonen.

Comments are closed.