Vintage Fever in Sjopping Mol Almere Stad

Vandaag is in Almere Stad weer een nieuwe vestiging geopend van pop-up store Sjopping Mol. Vintage Fever is een van de deelnemers van dit pop-up concept en dus kan je live snuffelen door onze spulletjes.

De nieuwe vestiging van Sjopping Mol is te vinden aan de Almeerse Zadelmakerstraat 16. De eerste bezoekers konden vanmiddag onder het genot van een hapje en een drankje het team van de organiserende Stichting Art Culture in actie zien (compleet met vliegtuigtrolleys, glitters en Tante Samantha’s onnavolgbare Bingow Show), de collecties van de diverse verkopers (waaronder die van Vintage Fever) bewonderen en diverse creatieve Almeerse ondernemers in levende lijve ontmoeten.

sjoppingmol_februari_binnen

Het Sjopping Mol-concept biedt ruimte aan meer dan 35 creatieve Almeerse ondernemers met een collectie van kunst, vintage, leuke cadeaus, fotografie, design, accessoires en handwerk. De winkel zal gedurende deze editie organisch groeien met wisselende collecties. Die van Vintage Fever is er de volledige looptijd, dus kom gerust een kijkje nemen! De Sjopping Mol, Zadelmakerstraat 16 in Almere, is dinsdag tot en met zaterdag geopend, van 10:00 tot 18:00 uur.

Meer info: www.facebook.com/sjoppingmolalmere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *