Unieke wandbordjes van Mary and Yve

Wandbordjes; ooit heerlijk ouderwets, want wie herinnert zich niet het Delftsblauwe bord bij oma ‘Van het concert des levens heeft niemand het program’? Ook bij onze oma hing deze boven de deur, we kunnen het ons zo nog voor de geest halen. En mooi.. nee dat vonden we dit bord niet als we eerlijk zijn!

Maar wandbordjes zijn terug van weggeweest en natuurlijk wel even anders dan toen. Want nu hang je bijvoorbeeld een grote groep verschillende borden en bordjes bij elkaar. Ook zijn er diverse creatieve studio’s die oud servieswerk een nieuw leven in blazen met nieuwe afbeeldingen en beschilderingen. Zo ook het ontwerpersduo Marion en Yvonne; ofwel Mary and Yve.

Wij waren al even fan van hun werk en nu verkopen we een aantal exclusieve uitgaven via ons webshop en daar zijn we best trots op! Van een gebloemd bordje met vlinder tot groot bord dat doet denken aan de theeceremonie van Alice in Wonderland. En van een bordje dat je meeneemt terug in de tijd met ‘Umbrella Man’ tot een bord met een gekroond konijn. De wereld van Mary and Yve is er eentje vol fantasie, wat maakt dat je naar de bordjes blijft kijken.

Mooi als cadeau, of om jezelf mee te verrassen natuurlijk. Ook is het natuurlijk wel een heel bijzonder cadeautje voor Moederdag of voor een trouwerij, juist omdat het unieke stuks zijn! Een schat om voor altijd te koesteren.

Je shopt ze hier. Maar wees er snel bij want het zijn gelimiteerde exemplaren!

Comments are closed.