Sjopping Mol popt up in Almere-Buiten

Na enkele maanden in Almere Stad te hebben gezeten, is pop-up store Sjopping Mol vandaag opgedoken in Almere Buiten. Uiteraard is ook een deel van de collectie van Vintage Fever hier te koop.

De nieuwe vestiging van Sjopping Mol is te vinden aan Zuideinde 11 in Almere Buiten, recht tegenover de HEMA. Wethouder Frits Huis opende de winkel, waarna de eerste bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje het team van de organiserende Stichting Art Culture in actie zien, de collecties van de diverse verkopers (waaronder die van Vintage Fever) bewonderen en diverse creatieve Almeerse ondernemers in levende lijve ontmoeten.

shoppingmol_mei_opening

Het Sjopping Mol-concept biedt ruimte aan meer dan 35 creatieve Almeerse ondernemers met een collectie van kunst, vintage, leuke cadeaus, fotografie, design, accessoires en handwerk. De winkel zal gedurende deze editie organisch groeien met wisselende collecties. Die van Vintage Fever is er de volledige looptijd, dus kom gerust een kijkje nemen! De Sjopping Mol, Zuideinde 11 in Almere Buiten, is dinsdag tot en met zaterdag geopend, van 10:00 tot 18:00 uur.

Meer info: www.facebook.com/sjoppingmolalmere
sjoppingmol_mei_binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *