PERS

Vintage Fever is de afgelopen tijd in meerdere woon- en lifestylebladen genoemd als plek om inspiratie op te doen of als hét adres voor leuke items die je huis een eigen gezicht geven. We zijn er enorm trots op dat zowel nationale en internationale pers ons weet te vinden. Hieronder vind je een selectie uit dit soort artikelen, waaronder een aantal interviews. 

Homes & Antiques > Engeland – 8 pagina interview
Benieuwd hoe ons hoofdkwartier er uitziet? Esther van Vintage Fever stond onlangs in het Britse woonmagazine Homes & Antiques. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is Homes & Antiques een hip blad vol fantastisch inspirerende woonreportages. Esther legt in het artikel uit hoe Vintage Fever is ontstaan, wat de drijfveer achter het vinden van mooie spullen is en hoe je met de juiste meubels en accessoires nieuwbouw net zo sfeervol kan maken als ‘oudere’ woningen en hoe je een ‘eigen gezicht’ kan geven aan jouw huis. Boven alles laat het artikel zien hoe je met een mix & match attitude een heel eigen stijl kan creëren.

VF_2018_HomeAntiques

VF_2018_HomeAntiques_ES

VT Wonen  – 6 pagina intervieuw

Team Vintage Fever stond in woonmagazine VT Wonen in de rubriek ‘De 7 Woonzonden Van…‘ We zijn natuurlijk heel erg trots op het artikel en voelen ons vereerd dat VT Wonen een kijkje in de keuken kwam nemen. Niet in het minst omdat in later stadium ook art director Marlon Zwier nog Vintage Fever tot haar persoonlijke favorieten rekende. Voor hen die het hebben gemist, hier de artikelen in PDF-vorm:

VF_2017_VTWONEN

VT Wonen  – Marlon’s favorieten > Vintage Fever’s bloemenpers

VF_2018_VTWONEN

FLOW – mini-interview

VF_2016_FLOW

HAPPIHOME – mini-interview