Vier de liefde op Moederdag

Aanstaande zondag is het weer Moederdag. Een dag om je moeder even extra in het zonnetje te zetten. Maar eigenlijk is Moederdag niet alleen om je moeder te laten weten dat je van haar houdt. Ook oma’s en schoonmoeders kunnen best een beetje extra liefde gebruiken op en dag als deze. Of die mevrouw uit de buurt die katten liefdevol opvangt, of de oppasmoeder die je zoveel werk uit handen neemt dat ze ‘part of the family’ is geworden. Die kekke hondenmama die je kent via Facebook. Of die goede¬†vriendin die gewoon zo’n lieve mama is. Een ‘moederband’ gaat verder dan een bloedband, die voel je gewoon als de liefde en waardering wederzijds oprecht is. Verras ze dus eens met iets leuks, kleins, bijzonders… uit het hart gegeven!

Dat hoeft niet veel te kosten, of is zelfs helemaal gratis. Denk bijvoorbeeld eens aan een wildplukboeketje, gratis en voor niks geleverd door Moeder Natuur. Het enige wat ze van je vraagt is een wandeling de buitenlucht in! Fluitenkruid bijvoorbeeld staat nu volop in bloei. Met een mooie grote bos kom je goed voor de dag. En het ruikt nog lekker ook.

Maar wil je echt een cadeautje geven, dan ben je bij Vintage Fever natuurlijk ook aan het goede adres. Wat denk je bijvoorbeeld van een vintage blik gevuld met de lievelingskoekjes- of chocolaatjes van je moeder, of een theepot met lievelingsthee voor je lieve vriendin. Of geef naast het versgeplukte veldboeketje ook eens een extra bloemetje in de vorm van sieraden gemaakt van oude borduurwerkjes of een rozen borduurwerk kussen. Uniek en bijzonder.

Wat je ook doet, vergeet je loved ones niet. Dat geldt voor Moederdag, Vaderdag, Secretaressedag. Broers- en Zussendag of noem al die door onszelf verzonnen dagen maar op. Maar denk ook vooral aan al die andere dagen van het jaar waar geen labeltje op zit. Want de liefde… die mag elke dag gevierd! at zeggen we, die MOET elke dag gevierd!

Comments are closed.