Lid van de Flavourites familie

Ken je Flavourites en Flavourites LIVE al? Flavourites is een website die de leukste webshops van Nederland heeft verzameld voor de leukste adresjes. Vintage Fever is nu onderdeel van deze leuke kleurrijke familie. En daar zijn we best trots op!

Op Flavourites.nl vind je onder andere de leukste online winkels op het gebied van wonen, kids, food, voor een feestje, maar ook op het gebied van (vintage) wonen en leven.
Vintage Fever dus!

We steken steeds meer meer mensen in Nederland en het buitenland aan met onze ‘first class second hand’ zoals we dat zelf noemen. De mooiste vintage schatten door ons uitgezocht en geselecteerd. Daarnaast combineren we dat met gelimiteerde items van (Nederlandse) designers, zoals het werk van Cebine, Rijkswachters, de handgemaakte sieraden van Tessa Randi en de vintage style stationary van Snow & Rose. Mixen en matchen voor een duurzaam en stijlvol leven!

Flavourites bestond onlangs 10 jaar en dat was een reden voor een feestje. In Utrecht werd Flavourites LIVE georganiseerd waar diverse webshop als pop-up store aanwezig waren.
Wij waren er ook en dronken er onder andere een heerlijke koffie, kochten er een orchidee in Japanse stijl in een mosbolletje, gingen even in de draaimolen en trakteerden onszelf op nog wat leuke cadeautjes.

En nu vieren wij een feestje, dat onze hobby en passie uitmondde in werk door middel van onze webshop Vintage Fever, omdat wij al jarenlang die ‘vintage fever’  te pakken hebben en we hopen jou hier ook mee aan te steken en te inspireren!

 

Geniet van de zomer, santé,

Team Vintage Fever
Esther & Edgar

 

Comments are closed.