Service

VINTAGE FEVER

Postbus 30319
1303 AH ALMERE
Nederland (The Netherlands)
shop@vintagefever.nl
KvK: 39091958 0000
BTW: 8152.92.764.B.01.8240

BETALING VIA OVERSCHRIJVING OF PAYPAL.

WE VERSTUREN BINNEN 48 UUR NA ONTVANGST BETALING | PERSOONLIJKE SERVICE

YES WE SHIP WORLDWIDE! SEE UNDER! *

VERZENDING NEDERLAND
– We verzenden voor een vast tarief van € 5,95 in Nederland met PostNL voor een pakketje met track & trace en een gewicht tot 10 kilo inclusief verpakkingsmaterialen. Eventuele cadeautjes worden gratis feestelijk verpakt! Geef dit aan bij ‘opmerkingen’ bij je bestelling.
Bij meubelen wordt de mogelijkheid geboden voor afhalen/brengen, dit gaat in overleg. Neem dan bij interesse contact met ons op.

VERZENDING BELGIË
– Pakketpost België – PostNL € 13,95 tot 2 kilo.

POSTTARIEVEN BUITENLAND (WORLD WIDE SHIPPING)
– Pakketpost Frankrijk (France) – via PostNL  – € 13,00 tot 2 kilo with track & trace
– Pakketpost Spanje (Spain) – via PostNL – € 13,00 tot 2 kilo with track & trace
– Pakketpost  Engeland (United Kingdom) via PostNL € 13,00 up to 2 kilo’s with track & trace
–  Pakketpost Canada: € 24,30 up to 2 kilo’s with track & trace
– Pakketpost Duitsland (Germany): € 13,00 up to 2 kilo’s with track & trace
(postage abroad other countries, more info see under)

BETALING
Na plaatsing van de order zie je op het sluitscherm de informatie voor het overmaken van je betaling. Deze gegevens ontvang je óók op een bestelformulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check even je spambox.
Indien je voor Paypal kiest wordt de bestelling meteen afgerond en ontvang je ook een bevestiging van je bestelling in je mailbox.
Vergeet niet Vintage Fever te vermelden bij je betaling en je ordernummer.

LEVERING
Na ontvangst van je betaling – betalingstermijn 1 week – gaat je pakketje binnen 2 werkdagen op de post. Vintage Fever is niet verantwoordelijk voor schade door PostNL. Natuurlijk kun je van ons verwachten dat wij alles stootvrij en adequaat versturen.

CADEAUSERVICE
Zit er een cadeautje bij je bestelling? Deze wordt gratis ingepakt, geef dit aan op het bestelformulier.

PRODUCTINFORMATIE
We onderwerpen elk item aan een nauwkeurige controle en verkopen geen artikelen met scheuren, barsten of stukken eruit. Soms echter geeft het extra karakter aan het item of is de prijs ernaar, maar dan vermelden we dit bij het item. Echter; onze vintage stukken zijn soms wel meer dan 40 a 50 jaar oud. Dat betekent dat zo’n een item niet perfect is als in ‘nieuw’, maar heeft geleefd. West Germany vazen bijvoorbeeld zijn met de hand gemaakt en laten nog wel ’s een luchtbelletje zien, een kleine afwijking in het glazuur etc. Zet twee vazen met dezelfde print en kleur naast elkaar en je zult de verschillen zien.  Dit komt het karakter juist ten goede en zorgt dat je een uniek stuk in handen hebt. Een typemachine met werkend lint, zal niet meer zo typen als in de jaren 60, dat is logisch. En een leren poef heeft natuurlijk ‘leefsporen’. Dat geeft alle producten alleen maar extra karakter, maar houdt daar dus wel rekening mee. We noemen deze items niet voor niets ‘unique & pre-loved’, producten waar je nog jaren plezier van kunt hebben!

RETOURNEREN
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je aankoop, mail ons dan eerst met de reden binnen 2 werkdagen na ontvangst. Na goedkeuring kun je het artikel retourneren en dient het artikel in dezelfde staat retour te komen bij Vintage Fever. Kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Na goede ontvangst van de artikel(en) ontvang de klant het aankoopbedrag – minus verzendkosten – retour op de bankrekening. Retournering dient binnen 1 week te geschieden. Mocht een artikel onverhoopt beschadigd of gebroken bij je aankomen, dan ontvangen wij graag foto’s, zowel van het artikel als de verpakking om een en ander te beoordelen. Bij retourzending is het risico voor de klant.
Voor eventuele afhaalproducten (in overleg) geldt; deze kunnen niet meer worden geretourneerd. Aankopen buiten de webshop om, bijvoorbeeld op markten en beurzen kunnen niet worden geruild.

VERSTURING
Vintage Fever is een groot voorstander van recycling en hergebruik. Daarom verpakken wij onze verzendingen zoveel mogelijk in eerder gebruikt verpakkingsmateriaal, zoals dozen en bubbelplastic. Natuurlijk altijd met de grootste zorg verpakt, zodat je bestelling ontvangen altijd een feestje is!

NIEUWBRIEF
Onze klanten krijgen ook onze nieuwsbrief die wij maximaal 1 keer per maand versturen met niet alleen nieuws, maar ook nieuwe vondsten of uitgelichte artikelen dan wel leveranciers.
Wil je deze niet ontvangen kun je je elk moment uitschrijven via de ‘opt out’ knop in de nieuwsbrief.

WORLDWIDE SHIPPING *
Yes we do ship worldwilde! Please send us an e-mail with the product(s) you are interested in. We will calculate shipping for you (we only ship abroad with track & trace). If you want to order, we will send you an invoice. After payment, we will ship the goods off within two workdays. Easy peasy!
We ship with PostNL, with track & trace, so you can trace your package right up to your doorstep!
United Kingdom: € 13,00 up to 2 kilo’s with track & trace
Canada: € 24,30 up to 2 kilo’s with track & trace
Germany: € 13,00 up to 2 kilo’s with track & trace
Belgium: € 13,00 up to 2 kilo’s with  track&trace
Australia / Japan / United States of America  € 24,30 up to 2 kilo’s with track&trace
Denmark / France  – € 13,00 up to 2 kilo’s with track&trace
Norway € 18,50 up to 2 kilo’s with track&trace
Zweden € 13,00 up to 2 kilo’s with track&trace
Different country? Contact us!
Some articles might be impossible for us to send abroad.
If you are not satisfied with your products you may return them to The Netherlands, shipping costs are for buyer. We refund your amount paid minus postage costs paid.
Please mail us first if for some reason you are not happy with your order.

AUTEURSRECHTEN
Op alle content van deze website (beeld, logo’s en tekst) rust copyright. Het is dan ook niet toegestaan deze op wat voor manier dan ook te kopiëren of te gebruiken. Ook namen, logo’s e.d. zijn wettelijk beschermd en het is niet toegestaan deze op enige manier te gebruiken zonder toestemming. De Nederlandse wetgeving is van toepassing op de huidige gebruikersvoorwaarden.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 
Als je een bestelling bij ons plaatst, ga je automatisch akkoord  met bovenstaande, alsmede onze algemene voorwaarden.

All prices are including VAT and excluding postage costs.
If you place an order with us you automatically agree with the conditions above mentioned.