Handmade with love sieraden

We zijn gek op de handgemaakte sieraden van het merk Tessa Randi. Tessa maakt haar sieraden van oude borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd, die zij overal vandaan haalt. Allen ‘handmade with love’ natuurlijk!
Ze zoekt op markten in binnen- en buitenland, kringloopwinkels, antiekwinkels, noem het maar op. Op zoek naar de leukste borduurwerkjes om haar sieraden van te maken.

Van broches met vogels en bloemen, tot kettingen in brons, goud of zilver, oorbellen met bloemetjes stoer of klassiek of oorknopjes, ze zijn allemaal even leuk én uniek! Want geen sieraad is hetzelfde. En dat maakt haar collectie sieraden des te leuker.

We hebben weer allerhande nieuwe ‘handmade with love’  sieraden van Tessa Randi online staan. Ze passen overal bij. Of het nou een stoer spijkerjack is of een feestelijk jurkje.  Met de feestdagen in het verschiet ook het perfecte cadeautje natuurlijk.

Voor jezelf of voor een ander, met deze sieraden trakteer je echt jezelf en ja, ook wij hebben onszelf getrakteerd.. dat kan toch ook bijna niet anders? Welke is jouw favoriet?

Comments are closed.