Handmade mutsen in de SALE

Nu in de SALE: de mutsen van Soft and Silly. Stuk voor stuk zijn ze met liefde met de hand gemaakt.
Esther, de maakster achter het aaibare merk Soft and Silly houdt vooral van retro technieken zoals de pocorn stitch. Wil je iets anders en bijzonders, waar je niet iedereen mee ziet? Dan zit je met deze mutsen helemaal goed.
En ook leuk; je hebt een handgemaakt product in handen!

‘Voor mensen die wat anders willen dan de massaproducten die je overal ziet’, aldus Esther van Soft and Silly.

Lees hier het interview met de maakster achter dit aaibare merk.

 

Een mooi cadeau, om te geven.. of om jezelf te trakteren natuurlijk!

Hier kun je het hele assortiment vinden.

Ook de retro kussens van haar hand zijn in de SALE. Die vind je hier.

Over Soft and Silly:

Soft and Silly is ontstaan in 2010. Van oorsprong kom ik uit het bloemenvak. Ik ben altijd al creatief geweest, knutselen en tekenen, daar kon ik uren mee zoet zijn. Na mijn opleiding  kon ik  accountant worden maar het werden toch de bloemen. In 2010 kwam ik thuis te zitten met een flinke burn-out en toen… Ik moet gewoon wat met mijn handen doen en sindsdien ben ik gaan haken. Met een beetje hulp van mijn schoonmoeder heb ik het mezelf aangeleerd. Het kostte in het begin wat moeite maar inmiddels geloof ik dat het wel gelukt is! De naam ontstond na een flinke wandeling op de hei.. het moest iets zijn met twee woorden en in Engels en het moest natuurlijk refereren aan de materialen waarmee ik werk.”

Comments are closed.