EDELSTENEN

Schatzoeken. Ben jij net als wij altijd  in de natuur op zoek  naar mooie stenen, veren en andere natuurschatten? Dan zijn deze edelstenen ook wat voor jou. We zijn fan van (edel)stenen in al hun vormen. Elke kleur of variant heeft zijn eigen uitstraling en karakter. Daarnaast worden er heilzame krachten aan toegeschreven. Of je daar nu in gelooft of niet, een edelsteen is altijd een cadeautje met een mooie symboliek. Ook om te geven!

De edelstenen worden verstuurd in een stoffen bewaarzakje gemaakt van reststoffen. Zo kun je de stenen mooi bewaren en eventueel makkelijk meenemen én cadeau geven.

Sorteer op
per pagina
 • Vintage marmer ei zwart wit
  Vintage marmer ei zwart wit

  Groot marmer ei in zwart wit. Mooi geaderd. Leg 'm op een mooie schaal met andere edelstenen of marmeren eieren, of natuurschatten! Leuk voor Pasen!

  € 9,95
 • Vintage marmer ei geel
  Vintage marmer ei geel

  Groot marmer ei in geeltinten. Mooi geaderd. Leg 'm op een mooie schaal met andere edelstenen of marmeren eieren, of natuurschatten! Leuk voor Pasen!

  € 9,95
 • Vintage marmer ei groen
  Vintage marmer ei groen

  Groot marmer ei in groentinten. Mooi geaderd. Leg 'm op een mooie schaal met andere edelstenen of marmeren eieren, of natuurschatten! Leuk voor Pasen!

  € 9,95
 • Olifantje van jade
  Olifantje van jade

  Een mooi groen olifantje van edelsteen, jade om precies te zijn. Deze edelsteen zou zorgen voor harmonie en evenwicht en zou geluk aantrekken. Dat willen we allemaal wel toch?

  € 12,95
 • Hanger pendel amethist
  Hanger pendel amethist

  Mooie hanger van amethist in pendelvorm. Door de zilveren bajonetsluiting kun je 'm aan elk gewenste ketting of koord klikken. Ook kun je 'm gebruiken als pendel.

  Amethist zou beschermend, zuiverend en ontspannend werken.

  € 12,95
 • Hanger pendel bergkristal
  Hanger pendel bergkristal

  Mooie hanger van bergkristal in pendelvorm. Door de zilveren bajonetsluiting kun je 'm aan elk gewenste ketting of koord klikken. Ook kun je 'm gebruiken als pendel.

  Bergkristal zou reinigen, zuiveren en versterken.

  € 12,95
 • Edelsteen set knuffelstenen lapis lazuli
  Edelsteen set knuffelstenen lapis lazuli

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder oa obsidiaan en calciet.

  € 14,75
 • Edelsteen set knuffelstenen maansteen
  Edelsteen set knuffelstenen maansteen

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder o.a amethist en tijgeroog.

  € 14,75
 • Edelsteen set knuffelstenen aventurijn
  Edelsteen set knuffelstenen aventurijn

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder onder andere bergkristal.

  € 13,75
 • Edelsteen set knuffelstenen chalcedoon
  Edelsteen set knuffelstenen chalcedoon

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder onyx, rode jaspis en fluoriet.

  € 12,50
 • Edelsteen set knuffelstenen sodaliet
  Edelsteen set knuffelstenen sodaliet

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder oa onyx en lapis lazuli.

  € 12,50
 • Edelsteen hart aventurijn groot
  Edelsteen hart aventurijn groot

  Aventurijn zou daarnaast een positieve werking hebben op het hart, een hart voor je hart dus! Of je hier nu in gelooft of niet, de symboliek is mooi!

  € 14,50
 • Edelsteen hart dumorturiet groot
  Edelsteen hart dumorturiet groot

  Dumorturiet zou daarnaast zenuwen tegengaan en je helpen nog meer te genieten van het leven. Wie wil dat nou niet? Of je hier nu in gelooft of niet, de symobliek is mooi!

  € 12,50
 • Edelsteen hart aventurijn medium
  Edelsteen hart aventurijn medium

  Prachtig edelsteen hart van aventurijn in warm helder groen. De kleur doet een beetje denken aan de mediterrane zee. Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf! Ook mooi om neer te leggen in een groepje.

  € 12,50
 • Edelsteen hart blauwe kwarts klein
  Edelsteen hart blauwe kwarts klein

  Prachtig edelsteen hart van blauwe kwarts, een beetje de kleur van een toffe jeans! Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf! Ook mooi om neer te leggen in een groepje op een mooie schaal bijvoorbeeld.

  € 7,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2022 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel