EDELSTENEN

Schatzoeken. Ben jij net als wij altijd  in de natuur op zoek  naar mooie stenen, veren en andere natuurschatten? Dan zijn deze edelstenen ook wat voor jou. We zijn fan van (edel)stenen in al hun vormen. Elke kleur of variant heeft zijn eigen uitstraling en karakter. Daarnaast worden er heilzame krachten aan toegeschreven. Of je daar nu in gelooft of niet, een edelsteen is altijd een cadeautje met een mooie symboliek. Ook om te geven!

De edelstenen worden verstuurd in een stoffen bewaarzakje gemaakt van reststoffen. Zo kun je de stenen mooi bewaren en eventueel makkelijk meenemen én cadeau geven.

Sorteer op
per pagina
 • Edelsteen engel toermalijn 2
  Edelsteen engel toermalijn 2

  Mooie engel van edelsteen gemaakt van toermalijn. Lief om te geven of bij je te dragen of voor een gedenkplekje in huis.

  Toermalijn zou symbolisch een reinigende en aardende steen zijn. Altijd goed zou je zeggen!

  € 22,95
 • Edelsteen engel toermalijn 1
  Edelsteen engel toermalijn 1

  Mooie engel van edelsteen gemaakt van toermalijn. Lief om te geven of bij je te dragen of voor een gedenkplekje in huis.

  Toermalijn zou symbolisch een reinigende en aardende steen zijn. Altijd goed zou je zeggen!

  € 22,95
 • Edelsteen bal labradoriet
  Edelsteen bal labradoriet

  Magisch mooi is deze edelsteen bal gemaakt van de edelsteen labradoriet. Ook wel de steen van de mysteries. Er zit een ringetje bij zodat je 'm overal neer kunt zetten. Maar het is ook heerlijk om hem in de hand te houden.

  € 22,50
 • Edelsteen engel bergkristal
  Edelsteen engel bergkristal

  Mooi engeltje van edelsteen gemaakt van heldere bergkristal. Lief om te geven of bij je te dragen of voor een gedenkplekje in huis.

  Bergkristal staat voor liefde, harmonie en balans. Mooi!

  € 22,95
 • Edelsteen engel aventurijn
  Edelsteen engel aventurijn

  Mooi engeltje van edelsteen gemaakt van (groene) aventurijn. Lief om te geven of bij je te dragen of voor een gedenkplekje in huis.

  Aventurijn staat voor levenskracht, mooi krachtig en symbolisch.

  € 14,95
 • Vintage marmer ei zwart wit
  Vintage marmer ei zwart wit

  Groot marmer ei in zwart wit. Mooi geaderd. Leg 'm op een mooie schaal met andere edelstenen of marmeren eieren, of natuurschatten! Leuk voor Pasen!

  € 9,95
 • Vintage marmer ei geel
  Vintage marmer ei geel

  Groot marmer ei in geeltinten. Mooi geaderd. Leg 'm op een mooie schaal met andere edelstenen of marmeren eieren, of natuurschatten! Leuk voor Pasen!

  € 9,95
 • Vintage marmer ei groen
  Vintage marmer ei groen

  Groot marmer ei in groentinten. Mooi geaderd. Leg 'm op een mooie schaal met andere edelstenen of marmeren eieren, of natuurschatten! Leuk voor Pasen!

  € 9,95
 • Hanger pendel amethist
  Hanger pendel amethist

  Mooie hanger van amethist in pendelvorm. Door de zilveren bajonetsluiting kun je 'm aan elk gewenste ketting of koord klikken. Ook kun je 'm gebruiken als pendel.

  Amethist zou beschermend, zuiverend en ontspannend werken.

  € 12,95
 • Hanger pendel bergkristal
  Hanger pendel bergkristal

  Mooie hanger van bergkristal in pendelvorm. Door de zilveren bajonetsluiting kun je 'm aan elk gewenste ketting of koord klikken. Ook kun je 'm gebruiken als pendel.

  Bergkristal zou reinigen, zuiveren en versterken.

  € 12,95
 • Edelsteen set knuffelstenen lapis lazuli
  Edelsteen set knuffelstenen lapis lazuli

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder oa obsidiaan en calciet.

  € 14,75
 • Edelsteen set knuffelstenen maansteen
  Edelsteen set knuffelstenen maansteen

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder o.a amethist en tijgeroog.

  € 14,75
 • Edelsteen set knuffelstenen aventurijn
  Edelsteen set knuffelstenen aventurijn

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder onder andere bergkristal.

  € 13,75
 • Edelsteen set knuffelstenen chalcedoon
  Edelsteen set knuffelstenen chalcedoon

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder onyx, rode jaspis en fluoriet.

  € 12,50
 • Edelsteen set knuffelstenen sodaliet
  Edelsteen set knuffelstenen sodaliet

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder oa onyx en lapis lazuli.

  € 12,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2022 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel