EDELSTENEN

Zijn jullie ook zulke schatzoekers net zoals wij? Altijd gebogen in de natuur op zoek  naar mooie stenen, veren en andere natuurschatten? Wij wel! We zijn dan ook fan van (edel)stenen in al hun vormen. Elke kleur of variant heeft zijn eigen uitstraling en karakter. Daarnaast worden er heilzame krachten aan toegeschreven. Of je daar nu in gelooft of niet, een edelsteen is altijd een cadeautje met een mooie symboliek. Ook om te geven!

De edelstenen worden verstuurd in een stoffen bewaarzakje gemaakt van reststoffen. Zo kun je de stenen mooi bewaren en eventueel makkelijk meenemen.

Sorteer op
per pagina
 • Edelsteen hart rode jaspis groot
  Edelsteen hart rode jaspis groot

  Prachtig edelsteen hart van rode jaspis in diep rode kleur. Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf!

  Rode jaspis zou daarnaast aardend en beschermen werken. Het zou strijdlustig en daadkrachtig maken.

  € 12,50
 • Edelsteen hart rode jaspis klein
  Edelsteen hart rode jaspis klein

  Prachtig edelsteen hart van rode jaspis in diep rode kleur. Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf!

  Rode jaspis zou daarnaast aardend en beschermen werken. Het zou strijdlustig en daadkrachtig maken.

  € 7,95
 • Edelsteen hart tijgeroog klein
  Edelsteen hart tijgeroog klein

  Prachtig edelsteen hart van tijgeroog in de bekende goudbruine tinten, als ware het een oog van een tijger of andere katachtige. Een stoere steen! Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf!

  € 7,95
 • Edelsteen hart obsidiaan medium
  Edelsteen hart obsidiaan medium

  Prachtig edelsteen hart van van obsidiaan ook wel sneeuwvlok genoemd door zijn vlokjesuiterlijk. Een bijzondere steen! Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf! Ook mooi om neer te leggen in een groepje.

  € 9,95
 • Edelsteen hart calciet groot
  Edelsteen hart calciet groot

  Prachtig edelsteen hart van calciet in een zonnige groene kleur. Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf! Ook mooi om neer te leggen in een groepje op een mooie schaal bijvoorbeeld.

  € 11,50
 • Edelsteen hart blauwe kwarts klein
  Edelsteen hart blauwe kwarts klein

  Prachtig edelsteen hart van blauwe kwarts, een beetje de kleur van een toffe jeans! Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf! Ook mooi om neer te leggen in een groepje op een mooie schaal bijvoorbeeld.

  € 7,95
 • Edelsteen hart aventurijn medium
  Edelsteen hart aventurijn medium

  Prachtig edelsteen hart van aventurijn in warm helder groen. De kleur doet een beetje denken aan de mediterrane zee. Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf! Ook mooi om neer te leggen in een groepje.

  € 12,50
 • Edelsteen hart dumorturiet groot
  Edelsteen hart dumorturiet groot

  Dumorturiet zou daarnaast zenuwen tegengaan en je helpen nog meer te genieten van het leven. Wie wil dat nou niet? Of je hier nu in gelooft of niet, de symobliek is mooi!

  € 12,50
 • Edelsteen hart heliotroop medium
  Edelsteen hart heliotroop medium

  Prachtig edelsteen hart van heliotroop in mysterieus groen. Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf! Ook mooi om neer te leggen in een groepje. Heliotroop zou daarnaast aardend werken.

  € 12,50
 • Edelsteen hart aventurijn groot
  Edelsteen hart aventurijn groot

  Aventurijn zou daarnaast een positieve werking hebben op het hart, een hart voor je hart dus! Of je hier nu in gelooft of niet, de symboliek is mooi!

  € 14,50
 • Edelsteen set knuffelstenen sodaliet
  Edelsteen set knuffelstenen sodaliet

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder oa onyx en lapis lazuli.

  € 12,50
 • Edelsteen set knuffelstenen chalcedoon
  Edelsteen set knuffelstenen chalcedoon

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder onyx, rode jaspis en fluoriet.

  € 12,50
 • Edelsteen set knuffelstenen aventurijn
  Edelsteen set knuffelstenen aventurijn

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder onder andere bergkristal.

  € 13,75
 • Edelsteen set knuffelstenen maansteen
  Edelsteen set knuffelstenen maansteen

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder o.a amethist en tijgeroog.

  € 14,75
 • Edelsteen set knuffelstenen lapis lazuli
  Edelsteen set knuffelstenen lapis lazuli

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder oa obsidiaan en calciet.

  € 14,75
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2022 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel