BOEKEN

'Books feed your head...!' wordt wel gezegd en dat is wat ons betreft helemaal waar! Ze inspireren, stemmen tot nadenken en/of laten je creatief denken. Je shopt ze hier!

Sorteer op
per pagina
 • Boek Groen Geluk
  Boek Groen Geluk

  Het boek Groen Geluk staat boordevol prachtige illustraties van bloemen en planten. Je zou ze het liefst allemaal willen inlijsten. Erbij praktische en informatieve informatie per plant.

  € 19,95
 • Boek Wonen met planten
  Boek Wonen met planten

  Inspirerend boek Wonen met planten met niet alleen foto's van huis en interieur maar ook bijvoorbeeld hoe je kunt stekken of speciale informatie per plant. Een inspirerend én praktisch boek dus!

  € 23,99
 • Boek Urban Jungle
  Boek Urban Jungle

  Het boek Urban Jungle is speciaal voor diegene die van een huis vol planten houdt. Of nou ja, van planten houdt! Tips en trucs en veel mooie foto's. Inspirerend groen!

  € 19,95
 • Boek Schatkamers Vol Brocante
  Boek Schatkamers Vol Brocante

  Groot interieurboek Schatkamers Vol Brocante - met als ondertitel 'Binnenkijken met Rachel Ashwellvol' staat vol prachtige foto's. Enorm inspirend als je van de brocante vintage stijl houdt. Droom lekker weg!

  € 15,00
 • Boek Basic Baking
  Boek Basic Baking

  Basic Baking is een boek waar je de basis leert, bijvoorbeeld sausen maken. Daarnaast zit het vol lekkere recepten natuurlijk! Laat je inspireren en hopla de keuken in!

  € 8,95
 • Boek Food For The Soul
  Boek Food For The Soul

  Mooi kookboek Food For The Soul met gerechten waar je blij van wordt! Harcover boek met een omslag uitgevoerd in glans en mat. Vol mooie foto's én lekker eten! Anna de Leeuw & Marianne Luning

  € 9,95
 • Boek James Wong - Grow Your Own Drugs
  Boek James Wong - Grow Your Own Drugs

  Mooi kookboek vol recepten die tot stand komen met groenten en kruiden uit eigen tuin, helemaal waar wij van houden! En dat kan ook op een balkon, bijvoorbeeld door een mini moestuin met eigen kruiden zoals rozemarijn en thijm.

  € 9,95
 • Boek Selina Lake - Thuis Je Eigen Stijl
  Boek Selina Lake - Thuis Je Eigen Stijl

  Boek Thuis Je Eigen Stijl van Selina Lake vol inspiratie en mooie foto's. Geef oude meubels weer een nieuw jasje, voeg een kussen toe of mooi verfje. Zo maak je je interieur eigen!

  € 14,95
 • Boek Tessa Kiros - De smaak van mijn herinnering
  Boek Tessa Kiros - De smaak van mijn herinnering

  Mooi dik boek van Tessa Kiros - De Smaak Van Mijn Herinnering. Uitgevoerd met extra sleeve en luxe leeslint. Dit is meer dan een kookboek, dit boek zit vol inspiratie, prachtige foto's, recepten, persoonlijke verhalen.

  € 19,95
 • -36%

  Boek Thieme's sporengids M. Bouchner
  Boek Thieme's sporengids M. Bouchner

  In de vintage boekenreeks ook dit leuke boek, Thieme's sporengids van M. Bouchner. In dit boek sporen en prenten van West- en Middeneuropese zoogdieren en vogels. Op pad met deze gids dus en kijk wat er zoal loopt en vliegt!

  € 12,50 € 7,95
 • -45%

  Boek Kleine kamerplanten encyclopedie
  Boek Kleine kamerplanten encyclopedie

  In de vintage boekenreeks ook deze leuke Kleine kamerplanten encyclopedie boordevol kleurrijke illustraties. Vol planten van toen en nu en hoe ze te verzorgen. Voorzien van een geplastificeerd kartonnen omslag.

  € 8,95 € 4,95
 • -38%

  Boekje Plantenrijk
  Boekje Plantenrijk

  In de vintage boekenreeks ook deze leuke kleine gids Natuurgids voor het Plantenrijk. Veel foto's en informatie/tekst en ondanks zijn zakformaat 162 pagina's. Voorzien van een kartonnen omslag.

  € 7,95 € 4,95
 • -45%

  Boek Kleurige cactussen Moussault
  Boek Kleurige cactussen Moussault

  In de vintage boekenreeks ook deze leuke gids Kleurige cactussen in hun natuurlijke omgeving van Moussault. Veel foto's en informatie/tekst en 234 pagina's. Informatief, praktisch en inspirerend tegelijk!

  € 8,95 € 4,95
 • -45%

  Boek Bomen en struiken Moussault
  Boek Bomen en struiken Moussault

  In de vintage boekenreeks ook deze leuke gids Bomen en struiken, In bos en veld van Moussault. Informatief, praktisch en inspirerend tegelijk! Het boek is voorzien van een semi harde kaft en heeft meer dan 200 pagina's

  € 8,95 € 4,95
 • -29%

  Set Tuinplanten in kleur Moussault
  Set Tuinplanten in kleur Moussault

  In de vintage boekenreeks ook deze leuke set Tuinplanten in kleur van Moussault met prachtige kleurrijke illustraties. Informatief, praktisch en inspirerend tegelijk! De gidsen zijn voorzien van een semi harde kaft

  € 17,50 € 12,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2022 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel