BOEKEN

'Books feed your head...!' wordt wel gezegd en dat is wat ons betreft helemaal waar! Ze inspireren, stemmen tot nadenken en/of laten je creatief denken. Je shopt ze hier!

Sorteer op
per pagina
 • Boek Wonen met planten
  Boek Wonen met planten

  Inspirerend boek Wonen met planten met niet alleen foto's van huis en interieur maar ook bijvoorbeeld hoe je kunt stekken of speciale informatie per plant. Een inspirerend én praktisch boek dus!

  € 23,99
 • Boek Food For The Soul
  Boek Food For The Soul

  Mooi kookboek Food For The Soul met gerechten waar je blij van wordt! Harcover boek met een omslag uitgevoerd in glans en mat. Vol mooie foto's én lekker eten! Anna de Leeuw & Marianne Luning

  € 9,95
 • Boek James Wong - Grow Your Own Drugs
  Boek James Wong - Grow Your Own Drugs

  Mooi kookboek vol recepten die tot stand komen met groenten en kruiden uit eigen tuin, helemaal waar wij van houden! En dat kan ook op een balkon, bijvoorbeeld door een mini moestuin met eigen kruiden zoals rozemarijn en thijm.

  € 9,95
 • Boek Tessa Kiros - De smaak van mijn herinnering
  Boek Tessa Kiros - De smaak van mijn herinnering

  Mooi dik boek van Tessa Kiros - De Smaak Van Mijn Herinnering. Uitgevoerd met extra sleeve en luxe leeslint. Dit is meer dan een kookboek, dit boek zit vol inspiratie, prachtige foto's, recepten, persoonlijke verhalen.

  € 19,95
 • Boek Stephen R. Covey Leef vanuit je verbeelding
  Boek Stephen R. Covey Leef vanuit je verbeelding

  Dit bijzondere boek van Stephen R. Covey zit boordevol inspiratie. Door middel van spreuken, citaten en korte verhalen helpt Stephen Covey je meer grip te krijgen op je leven. Focusssen op wat echt belangrijk is.

  € 14,95
 • Boek Global Style - Lesley Dilcock
  Boek Global Style - Lesley Dilcock

  Global Style van Lesley Dilcock is hét mix & match interieurboek. Er wordt gemixed met vonsten van verre reizen, tot persoonlijke vondsten, erfstukken, kleur en nog veel meer. Laat je inspireren!

  € 12,95
 • Boek Dessins - Cath Kidston
  Boek Dessins - Cath Kidston

  Het boek van Cath Kidston Dessins is een inspiratieboek vol stoffen en dessins. Een aantal jaren geleden opende ze een winkel in Notting Hill en daarna nog 3 in Londen. Haar dessins worden oa verkocht via Designers' Guild.

  € 12,95
 • Boek Cute Dolls - Aranzi Aronza
  Boek Cute Dolls - Aranzi Aronza

  Voor de DIY-ers onder ons is dit boek Cute Dolls wel heel erg leuk. Je maakt heel makkelijk - tenminste als je een beetje handig bent met naald en draad - de hipste knuffels. Voor jezelf, je kinderen of als (kraam)cadeautje.

  € 12,95
 • Boek Hip Huis - Danielle Proud
  Boek Hip Huis - Danielle Proud

  Mooi dik boek vol inspiratie hoe je je huis kunt ophippen met eigen maaksels en vondsten. Lekker creatief! Zo maak je je huis persoonlijk en origineel. Hip Huis maakt met jou van je huis een droomplek en wie wil dat nou niet?

  € 12,50
 • Boek Style me vintage
  Boek Style me vintage

  Ben je gek op vervlogen tijden en de mode en haarstijlen uit die tijd? Dan is dit boek Style Me Vintage iets voor jou. In het boek staan haarstijlen uitgelegd zodat je ze zelf kunt toepassen. Voor elke dag of voor een feestje!

  € 9,95
 • Boek Oud & Nieuw - Katherine Sorrell
  Boek Oud & Nieuw - Katherine Sorrell

  Inspirerend boek van Katherine Sorrell waarin ze laat zien dat oud & nieuw heel goed samen gaan, sterker, ze zorgen voor karakter! Antiek, retro, rommelmarkt, design en nieuw, voeg ze samen voor een huis dat jouw signatuur draagt.

  € 12,50
 • Boek Als Nieuw - Emily Chalmers
  Boek Als Nieuw - Emily Chalmers

  Inspirerend boek van de bekende Emily Chalmers. Dit is de opvolger van haar boek Oud & Nieuw (die koop je hier). Wat het boek vooral laat zien hoe je met mixen en matchen met vintage je interieur 'eigen' wordt.

  € 17,95
 • Boek Groen in Glas - Judith Baehner
  Boek Groen in Glas - Judith Baehner

  Een boek voor de plantenliefhebber, maar vooral voor hen die graag zelf aan de slag willen met 'groen'. Met dit boek leer je onder meer allerlei vormen van terrariums maken. Aan de slag dus!

  € 14,95
 • Nachtboek - dagboek voor de nacht - Cebine
  Nachtboek - dagboek voor de nacht - Cebine

  Het Nachtboek van illustrator Cebine uit Utrecht is een dagboek voor de nacht. Naast prachtige illustraties van bijvoorbeeld dieren en planten die tot leven komen in de nacht, is er voldoende ruimte om zelf aantekenen te maken.

  € 9,95
 • Boek Letters - Marjet Slingerland
  Boek Letters - Marjet Slingerland

  Wil je 'handlettering' leren, ofwel moderne kalligrafie? Dan is dit boek hét hulpboek voor jou. Duidelijk geschreven en geïllustreerd is het een praktisch en inspirerend boek.

  € 14,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2022 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel