BOEKEN

Nieuwe inspirerende boeken, boeken in nieuwstaat of mooie vintage boeken met prachtige illustraties  zoals de Verkade verzamelboeken bijvoorbeeld. Maar ook botanische gidsen en doe-boeken. Je shopt ze hier!

Sorteer op
per pagina
 • Boek Thieme's sporengids M. Bouchner
  Boek Thieme's sporengids M. Bouchner

  In de vintage boekenreeks ook dit leuke boek, Thieme's sporengids van M. Bouchner. In dit boek sporen en prenten van West- en Middeneuropese zoogdieren en vogels. Op pad met deze gids dus en kijk wat er zoal loopt en vliegt!

  € 12,50
 • Boek Kleine kamerplanten encyclopedie
  Boek Kleine kamerplanten encyclopedie

  In de vintage boekenreeks ook deze leuke Kleine kamerplanten encyclopedie boordevol kleurrijke illustraties. Vol planten van toen en nu en hoe ze te verzorgen. Voorzien van een geplastificeerd kartonnen omslag.

  € 8,95
 • Boekje Plantenrijk
  Boekje Plantenrijk

  In de vintage boekenreeks ook deze leuke kleine gids Natuurgids voor het Plantenrijk. Veel foto's en informatie/tekst en ondanks zijn zakformaat 162 pagina's. Voorzien van een kartonnen omslag.

  € 7,95
 • Boek Kleurige cactussen Moussault
  Boek Kleurige cactussen Moussault

  In de vintage boekenreeks ook deze leuke gids Kleurige cactussen in hun natuurlijke omgeving van Moussault. Veel foto's en informatie/tekst en 234 pagina's. Informatief, praktisch en inspirerend tegelijk!

  € 8,95
 • Boek Bomen en struiken Moussault
  Boek Bomen en struiken Moussault

  In de vintage boekenreeks ook deze leuke gids Bomen en struiken, In bos en veld van Moussault. Informatief, praktisch en inspirerend tegelijk! Het boek is voorzien van een semi harde kaft en heeft meer dan 200 pagina's

  € 8,95
 • Set Tuinplanten in kleur Moussault
  Set Tuinplanten in kleur Moussault

  In de vintage boekenreeks ook deze leuke set Tuinplanten in kleur van Moussault met prachtige kleurrijke illustraties. Informatief, praktisch en inspirerend tegelijk! De gidsen zijn voorzien van een semi harde kaft

  € 17,50
 • Boekje Heesters in zakboekformaat
  Boekje Heesters in zakboekformaat

  In de vintage boekenreeks ook dit leuke boekje met harde kaft, een gids in zakboekformaat. Heesters staat boordevol informatie waaronder zo'n 300 soorten met hun varianten, ruim 140 kleurenillustraties

  € 7,95
 • Boekje Het plantenrijk van Ian Tribe
  Boekje Het plantenrijk van Ian Tribe

  In de vintage boekenreeks ook dit leuke boekje met kartonnen kaft. Het Plantenrijk van Ian Tribe staat boordevol kleurrijke illustraties en uitleg over.. het plantenrijk! Handig om mee te nemen ook tijdens een wandeltocht.

  € 8,95
 • Boek Kleine Flora W.P. Postma
  Boek Kleine Flora W.P. Postma

  In de vintage boekenreeks ook dit leuke boekje met harde kaft Kleine Flora van Dr. W.P. Postma, met ook hier prachtige zwart/wit illustraties. Je zou ze stuk voor stuk inlijsten! Daarnaast is het een heel informatief boekje.

  € 9,95
 • Set vintage gidsen Zakflora
  Set vintage gidsen Zakflora

  ‘Akkers, tuinen en ruige terreinen geven snel hun geheimen prijs als u met deze Flora Serie op zak de natuur intrekt’, zo zegt Louis in de boekjes.
  En daarna natuurlijk je vondsten drogen in een mooie bloemenpers!

  € 12,50
 • Boek Stephen R. Covey Leef vanuit je verbeelding
  Boek Stephen R. Covey Leef vanuit je verbeelding

  Dit bijzondere boek van Stephen R. Covey zit boordevol inspiratie. Door middel van spreuken, citaten en korte verhalen helpt Stephen Covey je meer grip te krijgen op je leven. Focusssen op wat echt belangrijk is.

  € 15,00
 • Boek Global Style - Lesley Dilcock
  Boek Global Style - Lesley Dilcock

  Global Style van Lesley Dilcock is hét mix & match interieurboek. Er wordt gemixed met vonsten van verre reizen, tot persoonlijke vondsten, erfstukken, kleur en nog veel meer. Laat je inspireren!

  € 12,95
 • Boek Dessins - Cath Kidston
  Boek Dessins - Cath Kidston

  Het boek van Cath Kidston Dessins is een inspiratieboek vol stoffen en dessins. Een aantal jaren geleden opende ze een winkel in Notting Hill en daarna nog 3 in Londen. Haar dessins worden oa verkocht via Designers' Guild.

  € 12,95
 • Boek Cute Dolls - Aranzi Aronza
  Boek Cute Dolls - Aranzi Aronza

  Voor de DIY-ers onder ons is dit boek Cute Dolls wel heel erg leuk. Je maakt heel makkelijk - tenminste als je een beetje handig bent met naald en draad - de hipste knuffels. Voor jezelf, je kinderen of als (kraam)cadeautje.

  € 12,95
 • Boek Hip Huis - Danielle Proud
  Boek Hip Huis - Danielle Proud

  Mooi dik boek vol inspiratie hoe je je huis kunt ophippen met eigen maaksels en vondsten. Lekker creatief! Zo maak je je huis persoonlijk en origineel. Hip Huis maakt met jou van je huis een droomplek en wie wil dat nou niet?

  € 12,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel