BOEKEN

Nieuwe inspirerende boeken, boeken in nieuwstaat of mooie vintage boeken met prachtige illustraties  zoals de Verkade verzamelboeken bijvoorbeeld. Maar ook botanische gidsen en doe-boeken. Je shopt ze hier!

Sorteer op
per pagina
 • Set vintage gidsen Zakflora
  Set vintage gidsen Zakflora

  ‘Akkers, tuinen en ruige terreinen geven snel hun geheimen prijs als u met deze Flora Serie op zak de natuur intrekt’, zo zegt Louis in de boekjes.
  En daarna natuurlijk je vondsten drogen in een mooie bloemenpers!

  € 12,50
 • Boek Stephen R. Covey Leef vanuit je verbeelding
  Boek Stephen R. Covey Leef vanuit je verbeelding

  Dit bijzondere boek van Stephen R. Covey zit boordevol inspiratie. Door middel van spreuken, citaten en korte verhalen helpt Stephen Covey je meer grip te krijgen op je leven. Focusssen op wat echt belangrijk is.

  € 15,00
 • Boek Global Style - Lesley Dilcock
  Boek Global Style - Lesley Dilcock

  Global Style van Lesley Dilcock is hét mix & match interieurboek. Er wordt gemixed met vonsten van verre reizen, tot persoonlijke vondsten, erfstukken, kleur en nog veel meer. Laat je inspireren!

  € 12,95
 • Boek Dessins - Cath Kidston
  Boek Dessins - Cath Kidston

  Het boek van Cath Kidston Dessins is een inspiratieboek vol stoffen en dessins. Een aantal jaren geleden opende ze een winkel in Notting Hill en daarna nog 3 in Londen. Haar dessins worden oa verkocht via Designers' Guild.

  € 12,95
 • Boek Cute Dolls - Aranzi Aronza
  Boek Cute Dolls - Aranzi Aronza

  Voor de DIY-ers onder ons is dit boek Cute Dolls wel heel erg leuk. Je maakt heel makkelijk - tenminste als je een beetje handig bent met naald en draad - de hipste knuffels. Voor jezelf, je kinderen of als (kraam)cadeautje.

  € 12,95
 • Boek Hip Huis - Danielle Proud
  Boek Hip Huis - Danielle Proud

  Mooi dik boek vol inspiratie hoe je je huis kunt ophippen met eigen maaksels en vondsten. Lekker creatief! Zo maak je je huis persoonlijk en origineel. Hip Huis maakt met jou van je huis een droomplek en wie wil dat nou niet?

  € 12,50
 • Boek Style me vintage
  Boek Style me vintage

  Ben je gek op vervlogen tijden en de mode en haarstijlen uit die tijd? Dan is dit boek Style Me Vintage iets voor jou. In het boek staan haarstijlen uitgelegd zodat je ze zelf kunt toepassen. Voor elke dag of voor een feestje!

  € 9,95
 • Boek Oud & Nieuw - Katherine Sorrell
  Boek Oud & Nieuw - Katherine Sorrell

  Inspirerend boek van Katherine Sorrell waarin ze laat zien dat oud & nieuw heel goed samen gaan, sterker, ze zorgen voor karakter! Antiek, retro, rommelmarkt, design en nieuw, voeg ze samen voor een huis dat jouw signatuur draagt.

  € 12,50
 • Boek Als Nieuw - Emily Chalmers
  Boek Als Nieuw - Emily Chalmers

  Inspirerend boek van de bekende Emily Chalmers. Dit is de opvolger van haar boek Oud & Nieuw (die koop je hier). Wat het boek vooral laat zien hoe je met mixen en matchen met vintage je interieur 'eigen' wordt.

  € 17,95
 • Boek Groen in Glas - Judith Baehner
  Boek Groen in Glas - Judith Baehner

  Een boek voor de plantenliefhebber, maar vooral voor hen die graag zelf aan de slag willen met 'groen'. Met dit boek leer je onder meer allerlei vormen van terrariums maken. Aan de slag dus!

  € 14,95
 • Nachtboek - dagboek voor de nacht - Cebine
  Nachtboek - dagboek voor de nacht - Cebine

  Het Nachtboek van illustrator Cebine uit Utrecht is een dagboek voor de nacht. Naast prachtige illustraties van bijvoorbeeld dieren en planten die tot leven komen in de nacht, is er voldoende ruimte om zelf aantekenen te maken.

  € 9,95
 • Boek Letters - Marjet Slingerland
  Boek Letters - Marjet Slingerland

  Wil je 'handlettering' leren, ofwel moderne kalligrafie? Dan is dit boek hét hulpboek voor jou. Duidelijk geschreven en geïllustreerd is het een praktisch en inspirerend boek.

  € 14,95
 • Boek Hygge - Meik Wiking
  Boek Hygge - Meik Wiking

  Denemarken wordt genoemd als het gelukkigste land ter wereld. Meik Wiking, grote baas van het Happiness Research Instituut in Kopenhagen dicht dit grotendeels toe aan Hygge, ofwel de Deense mentaliteit voor leven.

  € 15,95
 • Boek Het Plantenlab - Judith Baehner
  Boek Het Plantenlab - Judith Baehner

  Ook totaal gek van planten? Dan is het boek Het Plantenlab van Judith Baehner wat voor jou. Rijkelijk versierd met prachtige foto's, vele tips hoe je jouw urban jungle mooi groen houdt en 'how to's' met betrekking tot stekken bijv

  € 12,95
 • Boek Snap ! - Anki Wijnen
  Boek Snap ! - Anki Wijnen

  Met het boek Snap ! van Anki Wijnen leer je nog beter te fotograferen met je smartphone. Perfect voor instagram, facebook en webshops. Met tips & trucs leer je om het uiterste uit je telefoon te halen.

  € 12,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel