TESSA RANDI

Borduurwerksieraden

Oorbellen, ringen, kettingen en broches gemaakt met vintage borduurwerkjes. Daardoor is geen enkel sieraad hetzelfde, bijzonder toch?

Ontwerpster Tessa van Leipsig van het merk TESSA RANDI uit Maastricht maakt de mooiste sieraden van vintage borduurwerkjes. De borduursels die zij voor haar sieraden gebruikt hebben al een ‘vorig leven’ gehad. Sommige borduursels zijn zelfs afkomstig uit de jaren ’50 of eerder! Het waren bijvoorbeeld kussens, tasjes of schilderijtjes. Ze geeft de bijzondere borduurwerkjes weer een nieuw leven door ze in haar sieraden te verwerken en ze hierdoor een moderne ‘look & feel’ te geven. Elk sieraad - broche, ketting, ring, oorbellen - is uniek!

Sorteer op
per pagina
 • Oorbellen Vintage Rose van Tessa Randi
  Oorbellen Vintage Rose van Tessa Randi

  Bijzondere oorbellen van het merk Tessa Randi, met Berries in de hoofdrol. Heerlijk zomers! Ze zijn gevat in een mat vintage bronskleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 17,95
 • Oorbellen Berries van Tessa Randi
  Oorbellen Berries van Tessa Randi

  Bijzondere oorbellen van het merk Tessa Randi, met Berries in de hoofdrol. Heerlijk zomers! Ze zijn gevat in een mat vintage bronskleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 17,95
 • Oorbellen Lavendel van Tessa Randi
  Oorbellen Lavendel van Tessa Randi

  Mooie handgemaakte oorbellen van het merk Tessa Randi die we lavendel noemen. Ze zijn gevat in een glanzende zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 17,95
 • Tessa Randi Oorbellen Iris
  Tessa Randi Oorbellen Iris

  Bijzondere oorbellen van het merk Tessa Randi, met een Iris in de hoofdrol. Heerlijk zomers! Ze zijn gevat in een glanzend vintage bronskleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd

  € 17,95
 • Oorbellen Tessa Randi vintage flowers
  Oorbellen Tessa Randi vintage flowers

  Mooie oorbellen van het merk Tessa Randi met vintage flowers in bruintinten. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 17,95
 • Oorbellen Tessa Randi blauw/wit
  Oorbellen Tessa Randi blauw/wit

  Mooie oorbellen van het merk Tessa Randi in blauw/wit. Ze zijn gevat in een zilverkleurige setting. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 17,95
 • Oorbellen Viooltjes van Tessa Randi
  Oorbellen Viooltjes van Tessa Randi

  Lieve handgemaakte oorbellen van het merk Tessa Randi met viooltjes in de hoofdrol. Ze zijn gevat in een glanzende zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 17,95
 • Ketting Tessa Randi 'Three roses on black'
  Ketting Tessa Randi 'Three roses on black'

  Mooie ketting van het merk Tessa Randi met bloemen op een stoere zwarte achtergrond in de hoofdrol. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 24,50
 • Broche Boekvink van Tessa Randi
  Broche Boekvink van Tessa Randi

  Kleurige vogelbroche met een boekvink in een zilver frame gevat. Leuke broche voor op je spijkerjack bijvoorbeeld of je leukt er een jurkje of vestje mee op. Het allerleukste; hij is uniek, dus je zult er niemand anders mee zien.

  € 17,50
 • Broche Tessa Randi 80s
  Broche Tessa Randi 80s

  Leuke broche met origineel vintage borduurwerkje gemaakt door Tessa Randi in een typisch 80s omlijsting. We like!

  Rand goudkleurig en glanzend. Nikkelvrij. Leuk om je jas of vest mee op te hippen of om cadeau te geven.

  € 17,50
 • Broche Tessa Randi ovaal
  Broche Tessa Randi ovaal

  Leuke broche met origineel vintage borduurwerkje gemaakt door Tessa Randi in een ovalen omlijsting. Stoer en tuttig tegelijk. Rand goudkleurig en glanzend. Leuk om je jas of vest mee op te hippen!

  € 17,50
 • Oorknopjes Tessa Randi 'purple'
  Oorknopjes Tessa Randi 'purple'

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi in paarstinten. Deze iets grotere knopjes zijn gevat in een koperkleurig gekartelde vintage setting. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt, elk sieraad is uniek.

  € 15,95
 • Oorknopjes Tessa Randi blauw/wit
  Oorknopjes Tessa Randi blauw/wit

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi in blauw/wit. Ze zijn gevat in een koperkleurige vintage setting. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, elk sieraad is uniek.

  € 14,95
 • Oorknopjes Tessa Randi pink rose
  Oorknopjes Tessa Randi pink rose

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi met pink rose. Ze zijn gevat in een koperkleurige vintage setting. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, elk sieraad is uniek.

  € 14,95
 • Oorknopjes Tessa Randi 'yellow'
  Oorknopjes Tessa Randi 'yellow'

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi in geel. Ze zijn gevat in een glanzend zilverkleurige setting. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, elk sieraad is uniek.

  € 14,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2020 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel