TESSA RANDI

Vintage borduurwerkjes worden nieuwe sieraden

De jonge ontwerpster Tessa van Leipsig uit Maastricht is een echte maak-het-zelve. Het liefst maakt ze sieraden en accessoires van vintage materialen die ze overal en nergens vindt. De borduursels die zij voor haar sieraden gebruikt hebben al een ‘vorig leven’ gehad. Sommige borduursels zijn zelfs afkomstig uit de jaren ’50 of eerder! Ze geeft de prachtige borduurwerkjes weer een nieuw leven door ze in haar sieraden te verwerken en ze hierdoor een moderne ‘look & feel’ te geven.

Sorteer op
per pagina
 • Broche Pimpelmees van Tessa Randi
  Broche Pimpelmees van Tessa Randi

  Bijzondere oorbellen van het merk Tessa Randi die wij ‘urban jungle’ noemen, met groen in de hoofdrol. Ze zijn handgemaakt van oude borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Uniek.

  € 17,50
 • Ketting Vintage Flowers Tessa Randi
  Ketting Vintage Flowers Tessa Randi

  Mooie handgemaakte ketting met een borduurwerkje, ook wel petit point genoemd, met ‘vintage flowers’. Van het sieradenmerk Tessa Randi.
  Uitgevoerd in mat zilverkleurig metaal. One of a kind! Uniek.

  € 24,95
 • Broche Birdie van Tessa Randi
  Broche Birdie van Tessa Randi

  Kleurige vogelbroche met een ‘birdie’ of wel vogeltje in een zilver frame gevat. Leuke broche voor op je spijkerjack bijvoorbeeld of je leukt er een jurkje of vestje mee op. Het allerleukste; hij is uniek.

  € 17,50
 • Ring Autumn flowers Tessa Randi
  Ring Autumn flowers Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje met herfstbloemen en daarom noemen we 'm Autumn flowers. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Ring Pink flowers Tessa Randi
  Ring Pink flowers Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje met roze bloemetjes en daarom noemen we 'm Autumn flowers. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Ketting Vintage rose van Tessa Randi
  Ketting Vintage rose van Tessa Randi

  Bijzondere handgemaakte ketting met een borduurwerkje, ook wel petit point genoemd, die we Vintage rose hebben genoemd met roze rozen als middelpunt. Van het sieradenmerk Tessa Randi. Uitgevoerd in een matte vintage look.

  € 24,95
 • Oorknopjes Splash of purple Tessa Randi
  Oorknopjes Splash of purple Tessa Randi

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi, in paars en roze kleuren. Heerlijk zomers! Ze zijn gevat in een glanzend zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 14,95
 • Ring Fleur de lis van Tessa Randi
  Ring Fleur de lis van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Fleur de lis noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Ring Violet van Tessa Randi
  Ring Violet van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Violet noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Ring Wild rose van Tessa Randi
  Ring Wild rose van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Wild rose noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Ring Korenbloem van Tessa Randi
  Ring Korenbloem van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Korenbloem noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Ketting Klaproos van Tessa Randi
  Ketting Klaproos van Tessa Randi

  Mooi ketting van het merk Tessa Randi, handgemaakt met een vintage borduurwerkje met een klaproos, de ultieme zomerbloem. De hanger is ovaal en gezet in een bronskleurige setting. Uniek exemplaar!

  € 24,95
 • Ring Two roses van Tessa Randi
  Ring Two roses van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Two roses noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Ketting Wilde bloemen van Tessa Randi
  Ketting Wilde bloemen van Tessa Randi

  Mooi ketting van het merk Tessa Randi, handgemaakt met een vintage borduurwerkje met wilde bloemen op een witte achtergrond. De hanger is rond en gezet in een bronskleurige setting. Uniek exemplaar!

  € 24,50
 • Oorbellen Berries van Tessa Randi
  Oorbellen Berries van Tessa Randi

  Bijzondere oorbellen van het merk Tessa Randi, met Berries in de hoofdrol. Heerlijk zomers! Ze zijn gevat in een mat vintage bronskleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 17,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2020 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel