TESSA RANDI

Borduurwerksieraden

Oorbellen, ringen, kettingen en broches gemaakt met vintage borduurwerkjes. Daardoor is geen enkel sieraad hetzelfde, bijzonder toch?

Ontwerpster Tessa van Leipsig van het merk TESSA RANDI uit Maastricht maakt de mooiste sieraden van vintage borduurwerkjes. De borduursels die zij voor haar sieraden gebruikt hebben al een ‘vorig leven’ gehad. Sommige borduursels zijn zelfs afkomstig uit de jaren ’50 of eerder! Het waren bijvoorbeeld kussens, tasjes of schilderijtjes. Ze geeft de bijzondere borduurwerkjes weer een nieuw leven door ze in haar sieraden te verwerken en ze hierdoor een moderne ‘look & feel’ te geven. Elk sieraad - broche, ketting, ring, oorbellen - is uniek!

Sorteer op
per pagina
 • Oorknopjes Yellow flowers Tessa Randi
  Oorknopjes Yellow flowers Tessa Randi

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi die we Yellow flowers noemen. Voor elk seizoen. Ze zijn gevat in een mat vintage bronskleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 14,95
 • Oorknopjes Vintage flowers Tessa Randi
  Oorknopjes Vintage flowers Tessa Randi

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi die we Vintage flowers noemen. Voor elk seizoen. Ze zijn gevat in een mat vintage zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 14,95
 • Oorknopjes Roos van Tessa Randi
  Oorknopjes Roos van Tessa Randi

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi, met de roos in de hoofdrol, Heerlijk zomers! Ze zijn gevat in een glanzend zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 14,95
 • Ring Black berries van Tessa Randi
  Ring Black berries van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Black berries noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Ketting Wilde bloemen van Tessa Randi
  Ketting Wilde bloemen van Tessa Randi

  Mooi ketting van het merk Tessa Randi, handgemaakt met een vintage borduurwerkje met wilde bloemen op een witte achtergrond. De hanger is rond en gezet in een bronskleurige setting. Uniek exemplaar!

  € 24,50
 • Ring Korenbloem van Tessa Randi
  Ring Korenbloem van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Korenbloem noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Ring Wild rose van Tessa Randi
  Ring Wild rose van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Wild rose noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Ring Violet van Tessa Randi
  Ring Violet van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Violet noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Ring Fleur de lis van Tessa Randi
  Ring Fleur de lis van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Fleur de lis noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Ketting Vintage rose van Tessa Randi
  Ketting Vintage rose van Tessa Randi

  Bijzondere handgemaakte ketting met een borduurwerkje, ook wel petit point genoemd, die we Vintage rose hebben genoemd met roze rozen als middelpunt. Van het sieradenmerk Tessa Randi. Uitgevoerd in een matte vintage look.

  € 24,95
 • Ring Pink flowers Tessa Randi
  Ring Pink flowers Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje met roze bloemetjes en daarom noemen we 'm Autumn flowers. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Ring Autumn flowers Tessa Randi
  Ring Autumn flowers Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje met herfstbloemen en daarom noemen we 'm Autumn flowers. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Broche Birdie van Tessa Randi
  Broche Birdie van Tessa Randi

  Kleurige vogelbroche met een ‘birdie’ of wel vogeltje in een zilver frame gevat. Leuke broche voor op je spijkerjack bijvoorbeeld of je leukt er een jurkje of vestje mee op. Het allerleukste; hij is uniek.

  € 17,50
 • Ketting Vintage Flowers Tessa Randi
  Ketting Vintage Flowers Tessa Randi

  Mooie handgemaakte ketting met een borduurwerkje, ook wel petit point genoemd, met ‘vintage flowers’. Van het sieradenmerk Tessa Randi.
  Uitgevoerd in mat zilverkleurig metaal. One of a kind! Uniek.

  € 24,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2022 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel