Navigatie

Team Vintage Fever

Al jarenlang zijn wij – Esther en Edgar van Vintage Fever – enthousiast en verwoed verzamelaars van vintage items. Vooral uit de 50s, 60s en 70s, spullen waar we in onze jeugd mee zijn opgegroeid. Maar ook spullen die, los van het waanzinnige design, een degelijkheid en duurzaamheid hadden die in onze huidige wegwerpmaatschappij vaak wordt gemist. We zijn dan ook een groot voorstander van hergebruik en recycling, wat niet wegneemt dat we óók gek zijn op hedendaags design. Daarom zijn we in 2015 Vintage Fever gestart, uit een pure passie voor authenticiteit en producten met een ziel.

Vintage Fever staat bol van de mooiste vintage en retro items – eigenhandig door ons geselecteerd tijdens onze schatzoektochten in binnen- en buitenland – en daarnaast vind je er tal van bijzondere producten die geproduceerd zijn in een gelimiteerde oplage, handgemaakt zijn, een gevoel van nostalgie uitstralen of die gemaakt zijn van gerecyclede materialen zoals de borduurwerksieraden van het merk Tessa Randi.

Onze items geven je huis, kantoor of andere ruimte direct stijl, karakter en sfeer, bovendien zijn ze vaak uniek, wat het extra bijzonder maakt. Van West Germany vazen tot geborduurde kussens, handgebreide plaids, camera’s & typemachines, sieraden van oude borduurwerken, kleurrijke blikken, industriële stoelen zoals de lounge chair van Niels Gammelgaard en rotan meubels of schoolstoelen, tot originele vintage ansichtkaarten, Rijkswachters, papierwaren  en speciaal serviesgoed; je vindt het allemaal in onze shop waar oud en nieuw hand in hand gaan.

Kennis maken ‘in het echt’? Wij staan regelmatig op de Swan Market, zoals komende edities in Rotterdam en Den Bosch. Tot dan!

Vintage Fever heeft onder meer ook in VT Wonen, Flow, HappiHome en het Engelse stijlvolle magazine Homes & Antiques gestaan met een interview… benieuwd? Kijk hier! 

Ps. we zijn ook in te schakelen voor vintage styling > open jij een cafe met 70s uitstraling of wil je je kantoor(pand) die retro vibe meegeven,  mail ons dan!

© 2019 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel