STATIONARY

In de categorie STATIONARY vind je notebooks van Paperblanks, vintage botanische posters, originele linoprints, bijzondere ansichtkaarten van Drawing Plantlady die het inlijsten waard zijn en bijzondere (nieuwe) boeken zoals Hygge, Snap! en Plantenlab en bijzondere notebooks met covers van vintage sari's of met droogbloemen Omdat we gek zijn op papier!

Sorteer op
per pagina
 • Set vintage kaarten '70s Kids' (1)
  Set vintage kaarten '70s Kids' (1)

  Deze vintage kaarten 70s kids zijn vrolijk geïllustreerd met kindertaferelen. Een meisje dat water haalt, een moeder in kimono op stap met haar zoontje en lekker bootje waren.

  Komt het je bekend voor? Dat kan, want de…

  € 3,50
 • Set vintage kaarten '70s Kids' (1)
  Set vintage kaarten '70s Kids' (1)

  Deze vintage kaarten 70s kids zijn vrolijk geïllustreerd met kindertaferelen. Een eskimo, een jochie in een warm land die verkoeling zoekt onder moeder’s paraplu en een stelletje van drie op een hekje.

  Komt het je bekend voor?…

  € 3,50
 • Set vintage kaarten 'Kitsch'
  Set vintage kaarten 'Kitsch'

  Lekkere gekke set vintage kaarten ‘kitsch & vintage’. Een setje van 4 stuks met bloemen, een lekker kitsche setting – goed fout zoals wij dat noemen – oma’s bloemen en de mooiste dahlia’s.

  Om iemand een hart onder de…

  € 4,50
 • Set vintage kaarten 'Flowers' (2)
  Set vintage kaarten 'Flowers' (2)

  Deze set vintage kaarten zijn originele oudjes en daarom extra leuk. Het zijn er 4, 3 met een ‘hartelijk gefeliciteerd’ en 1 zonder wens.

  Leuk om iemand ermee te feliciteren met zijn of haar verjaardag, of met een trouwerij…

  € 4,50
 • Set vintage kaarten 'Flowers' (1)
  Set vintage kaarten 'Flowers' (1)

  Deze set vintage kaarten zijn originele oudjes en daarom extra leuk. Het zijn er 4, 1 met een beterschapswens, 3 met een ‘hartelijk gefeliciteerd’. Leuk om iemand ermee te feliciteren met zijn of haar verjaardag, of met een…

  € 4,50
 • Set gidsen 'Zakflora Akkers en Tuinen'
  Set gidsen 'Zakflora Akkers en Tuinen'

  Deze gidsenset Zakflora Akkers en Tuinen 1 & 2 bestaat uit 2 gidsen vol zwart/wit illustraties voor een snelle herkenning van wilde planten. Ze komen uit de Helmond Flora Serie en zijn geschreven door Louis de Koning.

  ‘Akkers,…

  € 12,50
 • Gidsen 'John Gould’s Wereld der Vogels'
  Gidsen 'John Gould’s Wereld der Vogels'

  Mooie set van 2 vogelgidsen. Je zou ze alleen al kopen voor de mooie illustraties! Ze komen uit de serie ‘John Gould’s Wereld der Vogels'.

  160 pagina’s vogels zoals je ze nooit zag. Om mee op pad te gaan de natuur in en…

  € 12,50
 • Vintage IXAT stempeldoos
  Vintage IXAT stempeldoos

  Originele woord vintage IXAT stempeldoos om de leukste woorden te stempelen. Voor bijvoorbeeld zelfgemaakte kaarten, instagram, leuke post et cetera. Om items persoonlijk te maken, zoals bijvoorbeeld verjaardagscadeautjes of…

  € 17,50
 • Boek 'Verkade' Kamerplanten
  Boek 'Verkade' Kamerplanten

  Bijzonder Verkade boek Kamerplanten van A.J. van Laren. De bedoeling van deze verzamel plaatjesboeken was dat je de plaatjes erbij spaarde en deze plakte je allemaal in het boek, tot het een compleet prentenboek was.

  De plaatjes…

  € 14,95
 • Boek 'Verkade' Herfst (Jac P. Thijsse)
  Boek 'Verkade' Herfst (Jac P. Thijsse)

  Bijzonder Verkade boek Herfst van Jac P. Thijsse. De bedoeling van deze verzamel plaatjesboeken was dat je de plaatjes erbij spaarde en deze plakte je allemaal in het boek, tot het een compleet prentenboek was.

  De plaatjes zelf…

  € 14,95
 • Boek 'Verkade' Cactussen (A.J. van Laren)
  Boek 'Verkade' Cactussen (A.J. van Laren)

  Bijzonder Verkade boek Cactussen van A.J. van Laren – 1931. De bedoeling van deze verzamel plaatjesboeken was dat je de plaatjes erbij spaarde en deze plakte je allemaal in het boek, tot het een compleet prentenboek was.

  De…

  € 14,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2020 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel