FOTOGRAFIE & TYPEMACHINES

Lach eens naar het vogeltje! Of misschien sta je toch liever zelf achter de camera? In deze categorie vind je onder meer vintage fotocamera’s zoals een Agfa Clack en polaroid camera. Niet alleen leuk om te gebruiken, maar evenzo leuk om te neer te zetten als woonaccessoire. Daarnaast zijn wij gek op oude typemachines. Natuurlijk kun je ze inzetten voor een mooie (liefdes)brief, hoe romantisch, maar ze doen ook perfect dienst als decoratie. Zet er een mooie foto, ansichtkaart of miniposter in; zo is hij weer helemaal 'nu'!

Sorteer op
 • Typemachine Olivetti Lettera 32
  Typemachine Olivetti Lettera 32

  Deze Olivetti Lettera 32 typemachine - in de mooiste kleur groen - is een bijzonder mooie woonaccessoire. De vintage schrijfmachine werd in 1963 ontworpen door Marcella Nizzoli voor Olivetti en was de opvolger van de Lettera 22.

  € 57,50
 • Typemachine Sperry Remington in rood
  Typemachine Sperry Remington in rood

  Mooie typemachine Sperry Remington uitgevoerd in rood met zwarte toesten. De typemachine is in topstaat en doet het ook nog. Top voor leuke briefjes, of zet er post of foto's in die je graag wilt zien.

  € 65,00
 • Vintage camera ISO-PAK C
  Vintage camera ISO-PAK C

  Alleen al leuk als styling object. Maar wie weet doet deze ISO-PAK C vintage camera het ook nog wel. Waarom ook niet? Wij hebben het niet getest, maar als het werkt kan je er nog leuke foto’s mee maken.

  Spannend, ze laten…

  € 9,75
 • Vintage camera Ricoh 126-C
  Vintage camera Ricoh 126-C

  Alleen al leuk als styling object. Maar wie weet doet deze Ricoh 126-C vintage camera het ook nog wel. Waarom ook niet? Wij hebben het niet getest, maar als het werkt kan je er nog leuke foto’s mee maken.

  Spannend, ze laten…

  € 12,50
 • Vintage camera LOTUS 35 (in bruine hoes)
  Vintage camera LOTUS 35 (in bruine hoes)

  Mooie vintage camera LOTUS 35. Deze prachtige camera voert je weer helemaal terug naar vroeger. Toen maakte je natuurlijk nog niet zoveel foto’s en was het vaak extra speciaal. En altijd daarna vol spanning wachten tot de…

  € 19,50
 • Vintage camera AGFA Isola (met hoes)
  Vintage camera AGFA Isola (met hoes)

  Mooie vintage AGFA camera Isola. Deze prachtige camera voert je weer helemaal terug naar vroeger. Toen maakte je natuurlijk nog niet zoveel foto’s en was het vaak extra speciaal. En altijd daarna vol spanning wachten tot de…

  € 17,95
 • Vintage camera AGFA Clack (met hoes)
  Vintage camera AGFA Clack (met hoes)

  Super leuke vintage camera Agfa Clack met originele hoes. Deze prachtige camera voert je weer helemaal terug naar vroeger. Toen maakte je natuurlijk nog niet zoveel foto’s en was het vaak extra speciaal. En altijd daarna vol…

  € 18,50
 • Vintage camera AGFA Clack (met hoes)
  Vintage camera AGFA Clack (met hoes)

  Super leuke vintage camera Agfa Clack met originele hoes. Deze prachtige camera voert je weer helemaal terug naar vroeger. Toen maakte je natuurlijk nog niet zoveel foto’s en was het vaak extra speciaal. En altijd daarna vol…

  € 18,50
 • Vintage Polaroidcamera 'Swinger' (wit)
  Vintage Polaroidcamera 'Swinger' (wit)

  Deze vintage camera van Polaroid in wit is de Land Camera model ‘Swinger model 20′. Deze polaoroidcamera’s zijn leuke camera’s voor snelle kiekjes. Wij vinden vintage camera’s alleen al leuk als styling object.

  Maar wie…

  € 14,95
 • Typemachine Olympia Splendid 66
  Typemachine Olympia Splendid 66

  Mooie cremewit met groene vintage Olympia Splendid 66 typemachine, voorzien van een werkend lint.

  € 59,00
© 2019 - 2021 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel