Navigatie

SIERADEN

Shop hier de leukste vintage SIERADEN. Of je nu op zoek bent naar een hippe, vintage broche, of dat je op zoek bent naar een stijlvolle ketting, of ring: je vindt het allemaal hier!

We zijn ook trots dat we de handgemaakte  borduurwerksieraden van Tessa Randi verkopen. Deze jonge ontwerpster, afkomstig uit Maastricht, is een echte creatieveling. Ze maakt allerlei prachtige sieraden en accessoires van vintage materialen. De borduursels in haar werken zijn afkomstig uit de 60s en 70s en soms zijn ze zelfs nog ouder dan dat. Zo geeft Tessa de prachtige borduurwerkjes weer een nieuw leven en dat is nou precies waar wij van houden!

Sorteer op
per pagina
 • Boho seventies ketting
  Boho seventies ketting

  Lekkere boho seventies ketting. Leuk met een gypsy jurk bijvoorbeeld, of juist op een zwart hemdje en een spijkerbroek. Mix & match, deze ketting past overal bij. Stevie Nicks zou 'm met verve dragen, dat is zeker!

  € 9,95
 • Oorknopjes Purple rain van Tessa Randi
  Oorknopjes Purple rain van Tessa Randi

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi die we Purple rain noemen. Ze zijn gevat in een zilverkleurige setting met een vleugje rosé. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 13,95
 • Oorbellen Roos van Tessa Randi
  Oorbellen Roos van Tessa Randi

  Mooie handgemaakte oorbellen van het merk Tessa Randi die we Roos noemen. Ze zijn gevat in een glanzende zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 15,50
 • Ring Black & white van Tessa Randi
  Ring Black & white van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Black & white noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Oorknopjes Yellow flowers Tessa Randi
  Oorknopjes Yellow flowers Tessa Randi

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi die we Yellow flowers noemen. Voor elk seizoen. Ze zijn gevat in een mat vintage bronskleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 13,95
 • Oorknopjes Vintage flowers Tessa Randi
  Oorknopjes Vintage flowers Tessa Randi

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi die we Vintage flowers noemen. Voor elk seizoen. Ze zijn gevat in een mat vintage zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 13,95
 • Broche Bootje groen van Tessa Randi
  Broche Bootje groen van Tessa Randi

  Leuke broche van een groen bootje op woeste wateren gevat in een rond glanzend goudkleurige setting. Van het merk Tessa Randi, handgemaakt met vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Uniek.

  € 17,50
 • Oorknopjes Roos van Tessa Randi
  Oorknopjes Roos van Tessa Randi

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi, met de roos in de hoofdrol, Heerlijk zomers! Ze zijn gevat in een glanzend zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 13,95
 • Ring Black berries van Tessa Randi
  Ring Black berries van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Black berries noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Oorbellen Wild rose van Tessa Randi
  Oorbellen Wild rose van Tessa Randi

  Mooie handgemaakte oorbellen van het merk Tessa Randi die we Wild rose noemen. Ze zijn gevat in een glanzende zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 15,50
 • Oorbellen Lavendel van Tessa Randi
  Oorbellen Lavendel van Tessa Randi

  Mooie handgemaakte oorbellen van het merk Tessa Randi die we lavendel noemen. Ze zijn gevat in een glanzende zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 15,50
 • Oorbellen Purple flowers Tessa Randi
  Oorbellen Purple flowers Tessa Randi

  Mooie handgemaakte oorbellen van het merk Tessa Randi die we Purple flowers noemen. Ze zijn gevat in een glanzende zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 15,50
 • Oorbellen Viooltjes van Tessa Randi
  Oorbellen Viooltjes van Tessa Randi

  Lieve handgemaakte oorbellen van het merk Tessa Randi met viooltjes in de hoofdrol. Ze zijn gevat in een glanzende zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 15,50
 • Oorbellen Berries van Tessa Randi
  Oorbellen Berries van Tessa Randi

  Bijzondere oorbellen van het merk Tessa Randi, met Berries in de hoofdrol. Heerlijk zomers! Ze zijn gevat in een mat vintage bronskleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 15,50
 • Broche Boekvink van Tessa Randi
  Broche Boekvink van Tessa Randi

  Kleurige vogelbroche met een boekvink in een zilver frame gevat. Leuke broche voor op je spijkerjack bijvoorbeeld of je leukt er een jurkje of vestje mee op. Het allerleukste; hij is uniek, dus je zult er niemand anders mee zien.

  € 17,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel