Navigatie

SIERADEN & ACCESSOIRES

Shop hier de leukste SIERADEN van Tessa Randi, gemaakt van vintage borduurwerkjes genaamd 'petit point'. Deze jonge ontwerpster uit Maastricht is overal op zoek naar borduurwerken uit vooral de sixties en seventies en maakt er de mooiste sieraden van. Zo geeft zij de borduurwerkjes een nieuw leven, en dat is precies waar wij van houden. Het allerleukst: elk sieraad is uniek! Daarnaast de handgemaakte sieraden van porselein van Marinella Anagnostopoulos uit Arnhem. Afgewerkt met onder andere kantpatronen en echt goud. Maar ook een horloge met 'retro' print zoals alleen Orla Kiely dit kan, mooie zilveren hangers of ringen met prachtige edelstenen en de bijzondere broches van Snow & Rose.

Daarnaast vind je hier de tofste vintage brillen, origineel uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Laat er je eigen glazen op sterkte inzetten en je hebt een unieke bril!

Sorteer op
per pagina
 • Ketting Mella porselein roodborstje
  Ketting Mella porselein roodborstje

  Deze unieke ketting met roodborstje is met de hand gemaakt door keramiste Marinella Anagnostopoulos van Mella in Arnhem. Ze is gemaakt van porselein, voorzien van roodborstje en voorzien van een randje 24 karaats echt goud.

  € 55,00
 • Oorbellen Mella porselein blauw/wit
  Oorbellen Mella porselein blauw/wit

  Deze bijzondere oorbelletjes zijn met de hand gemaakt door keramiste Marinella Anagnostopoulos van Mella in Arnhem. Ze zijn gemaakt van porselein, met de hand voorzien van een reliëf en voorzien van echt 24 karaats goud.

  € 29,50
 • Oorbellen Mella porselein groen
  Oorbellen Mella porselein groen

  Deze bijzondere oorbelletjes zijn met de hand gemaakt door keramiste Marinella Anagnostopoulos van Mella in Arnhem. Ze zijn gemaakt van porselein, met de hand voorzien van een reliëf en voorzien van echt 24 karaats goud.

  € 29,50
 • Oorknopjes Tessa Randi 'purple'
  Oorknopjes Tessa Randi 'purple'

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi in paarstinten. Deze iets grotere knopjes zijn gevat in een koperkleurig gekartelde vintage setting. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt, elk sieraad is uniek.

  € 15,95
 • Oorbellen Tessa Randi blauw/wit
  Oorbellen Tessa Randi blauw/wit

  Mooie oorbellen van het merk Tessa Randi in blauw/wit. Ze zijn gevat in een zilverkleurige setting. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 17,95
 • Oorbellen Tessa Randi vintage flowers
  Oorbellen Tessa Randi vintage flowers

  Mooie oorbellen van het merk Tessa Randi met vintage flowers in bruintinten. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 17,95
 • Oorknopjes Tessa Randi blauw/wit
  Oorknopjes Tessa Randi blauw/wit

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi in blauw/wit. Ze zijn gevat in een koperkleurige vintage setting. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, elk sieraad is uniek.

  € 14,95
 • Oorknopjes Tessa Randi pink rose
  Oorknopjes Tessa Randi pink rose

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi met pink rose. Ze zijn gevat in een koperkleurige vintage setting. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, elk sieraad is uniek.

  € 14,95
 • Oorknopjes Tessa Randi tulp
  Oorknopjes Tessa Randi tulp

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi met tulp. Ze zijn gevat in een koperkleurige vintage setting. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, elk sieraad is uniek.

  € 14,95
 • Oorknopjes Tessa Randi 'yellow'
  Oorknopjes Tessa Randi 'yellow'

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi in geel. Ze zijn gevat in een glanzend zilverkleurige setting. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, elk sieraad is uniek.

  € 14,95
 • Ketting Tessa Randi 'Classic rose'
  Ketting Tessa Randi 'Classic rose'

  Mooie ketting van het merk Tessa Randi met klassieke roos in een bijpassend frame. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 24,95
 • Ketting Tessa Randi 'Vintage flowers in zilver'
  Ketting Tessa Randi 'Vintage flowers in zilver'

  Mooie ketting van het merk Tessa Randi met vintage flowers in een zilverkleurig klassiek frame. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 24,95
 • Ketting Tessa Randi 'Vintage rose on black'
  Ketting Tessa Randi 'Vintage rose on black'

  Mooie ketting van het merk Tessa Randi met vintage roos op stoer zwart in een mat koper klassiek frame. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 24,95
 • Ketting Tessa Randi 'Vintage brown rose'
  Ketting Tessa Randi 'Vintage brown rose'

  Mooie ketting van het merk Tessa Randi met vintage brown rose in een mat koper klassiek frame. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 24,95
 • Ketting Tessa Randi 'Vintage Flowers' op zilver
  Ketting Tessa Randi 'Vintage Flowers' op zilver

  Mooie ketting van het merk Tessa Randi met vintage bloemen gevat in een zilverkleurig klassiek frame. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 24,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel