Navigatie

SIERADEN & ACCESSOIRES

Shop hier de leukste SIERADEN van Tessa Randi, gemaakt van vintage borduurwerkjes genaamd 'petit point'. Deze jonge ontwerpster uit Maastricht is overal op zoek naar borduurwerken uit vooral de sixties en seventies en maakt er de mooiste sieraden van. Zo geeft zij de borduurwerkjes een nieuw leven, en dat is precies waar wij van houden. Het allerleukst: elk sieraad is uniek! 

Daarnaast vind je hier de tofste vintage brillen, origineel uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Laat er je eigen glazen op sterkte inzetten en je hebt een unieke bril!

Sorteer op
per pagina
 • Oorknopjes Vergeet me nietjes
  Oorknopjes Vergeet me nietjes

  Voor iedereen die je niet wilt of mag vergeten. Deze bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi hebben blauwe vergeet me nietjes op een witte achtergrond in de hoofdrol. De borduurwerkjes zijn gevat in mat koper.

  € 13,95
 • Ketting Marie Antoinette van Tessa Randi
  Ketting Marie Antoinette van Tessa Randi

  Mooie handgemaakte ketting met een borduurwerkje, ook wel petit point genoemd, genaamd Marie Antoinette. Van het sieradenmerk Tessa Randi.
  Uitgevoerd in mat zilverkleurig metaal. One of a kind! Uniek.

  € 24,95
 • Vintage bril Grey
  Vintage bril Grey

  Een vintage bril met een grijskleuren in duotone. Mooie warme kleur. Neem ‘m mee naar de opticien voor nieuwe brilglazen in jouw sterkte of laat er zonnebrilglazen in zetten.

  € 17,50
 • Vintage bril Big Eyes
  Vintage bril Big Eyes

  Een vintage bril met een 'schildpad' patroon rondom. Mooie warme kleur. Neem ‘m mee naar de opticien voor nieuwe brilglazen in jouw sterkte of laat er zonnebrilglazen in zetten.

  € 18,50
 • Vintage bril Sixties
  Vintage bril Sixties

  Vintage bril die we Sixties noemen, nog zo'n stijlvol 'warm' montuur. Kijk ook naar de details aan de rand, mooi toch? Neem ‘m mee naar de opticien voor nieuwe brilglazen in jouw sterkte of laat er zonnebrilglazen in zetten.

  € 19,50
 • Vintage bril Maria Callas
  Vintage bril Maria Callas

  Vintage bril die we Maria Callas noemen, een stijlvol 'warm' montuur. Kijk ook naar de details aan de rand, mooi toch? Neem ‘m mee naar de opticien voor nieuwe brilglazen in jouw sterkte of laat er zonnebrilglazen in zetten.

  € 19,50
 • Vintage bril Dame Edna
  Vintage bril Dame Edna

  Deze bril is een tikje hysterisch maar daardoor juist te gek. Daarom noemen we 'm Dame Edna, ook zo'n hysterisch maar über leuk mens. Je moet gewoon durven. En anders is hij ook te gek voor een feestje.

  € 19,50
 • Vintage bril College Girl
  Vintage bril College Girl

  Deze vintage bril hebben we omgedoopt tot College Girl omdat je er heel intelligent mee lijkt, ha! Je kunt 'm ook gaan gebruiken als leesbril. Het is een lichtvoetig montuur, dus zit erg comfortabel.

  € 17,50
 • Vintage bril Tante Til
  Vintage bril Tante Til

  Een vintage bril die we '70s Gold' noemen, omdat hij zo weggelopen lijkt uit de seventies. Voor een unieke bril op je neus.

  € 18,50
 • Vintage bril 70s Gold
  Vintage bril 70s Gold

  Een vintage bril die we '70s Gold' noemen, omdat hij zo weggelopen lijkt uit de seventies. Voor een unieke bril op je neus.

  € 19,50
 • Vintage bril Sophia Loren
  Vintage bril Sophia Loren

  Een vintage bril die we 'Sophia Loren' noemen, je snapt waarom. Neem ‘m mee naar de opticien voor nieuwe brilglazen in jouw sterkte of laat er zonnebrilglazen in zetten. Zo heb je een unieke bril op je neus.

  € 19,50
 • Vintage bril Red
  Vintage bril Red

  Een vintage bril die we 'Red' noemen, je snapt waarom. Neem ‘m mee naar de opticien voor nieuwe brilglazen in jouw sterkte of laat er zonnebrilglazen in zetten. Zo heb je een unieke bril op je neus.

  € 17,50
 • Vintage bril Mad Men
  Vintage bril Mad Men

  Een vintage bril die we 'Mad Men' noemen omdat hij zo zou kunnen figureren in die fantastische serie. Zo heb je een unieke bril op je neus.

  € 19,50
 • Oorknopjes Purple rain van Tessa Randi
  Oorknopjes Purple rain van Tessa Randi

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi die we Purple rain noemen. Ze zijn gevat in een zilverkleurige setting met een vleugje rosé. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 13,95
 • Oorbellen Roos van Tessa Randi
  Oorbellen Roos van Tessa Randi

  Mooie handgemaakte oorbellen van het merk Tessa Randi die we Roos noemen. Ze zijn gevat in een glanzende zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 15,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel