SIERADEN & ACCESSOIRES

Shop hier de leukste SIERADEN van Tessa Randi, gemaakt van vintage borduurwerkjes genaamd 'petit point'. Deze jonge ontwerpster uit Maastricht is overal op zoek naar borduurwerken uit vooral de sixties en seventies en maakt er de mooiste sieraden van. Zo geeft zij de borduurwerkjes een nieuw leven, en dat is precies waar wij van houden. Het allerleukst: elk sieraad is uniek! Daarnaast de handgemaakte sieraden van porselein van Marinella Anagnostopoulos uit Arnhem. Afgewerkt met onder andere kantpatronen en echt goud. Maar ook een horloge met 'retro' print zoals alleen Orla Kiely dit kan, mooie zilveren hangers of ringen met prachtige edelstenen en de bijzondere broches van Snow & Rose.

Daarnaast vind je hier de tofste vintage brillen, origineel uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Laat er je eigen glazen op sterkte inzetten en je hebt een unieke bril!

Sorteer op
per pagina
 • Vintage bril Maria Callas
  Vintage bril Maria Callas

  Vintage bril die we Maria Callas noemen, een stijlvol 'warm' montuur. Kijk ook naar de details aan de rand, mooi toch? Neem ‘m mee naar de opticien voor nieuwe brilglazen in jouw sterkte of laat er zonnebrilglazen in zetten.

  € 19,50
 • Vintage bril Dame Edna
  Vintage bril Dame Edna

  Deze bril is een tikje hysterisch maar daardoor juist te gek. Daarom noemen we 'm Dame Edna, ook zo'n hysterisch maar über leuk mens. Je moet gewoon durven. En anders is hij ook te gek voor een feestje.

  € 19,50
 • Vintage bril College Girl
  Vintage bril College Girl

  Deze vintage bril hebben we omgedoopt tot College Girl omdat je er heel intelligent mee lijkt, ha! Je kunt 'm ook gaan gebruiken als leesbril. Het is een lichtvoetig montuur, dus zit erg comfortabel.

  € 17,50
 • Vintage bril Tante Til
  Vintage bril Tante Til

  Een vintage bril die we '70s Gold' noemen, omdat hij zo weggelopen lijkt uit de seventies. Voor een unieke bril op je neus.

  € 18,50
 • Vintage bril 70s Gold
  Vintage bril 70s Gold

  Een vintage bril die we '70s Gold' noemen, omdat hij zo weggelopen lijkt uit de seventies. Voor een unieke bril op je neus.

  € 19,50
 • Vintage bril Sophia Loren
  Vintage bril Sophia Loren

  Een vintage bril die we 'Sophia Loren' noemen, je snapt waarom. Neem ‘m mee naar de opticien voor nieuwe brilglazen in jouw sterkte of laat er zonnebrilglazen in zetten. Zo heb je een unieke bril op je neus.

  € 19,50
 • Vintage bril Red
  Vintage bril Red

  Een vintage bril die we 'Red' noemen, je snapt waarom. Neem ‘m mee naar de opticien voor nieuwe brilglazen in jouw sterkte of laat er zonnebrilglazen in zetten. Zo heb je een unieke bril op je neus.

  € 17,50
 • Vintage bril Mad Men
  Vintage bril Mad Men

  Een vintage bril die we 'Mad Men' noemen omdat hij zo zou kunnen figureren in die fantastische serie. Zo heb je een unieke bril op je neus.

  € 19,50
 • Ring Black & white van Tessa Randi
  Ring Black & white van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Black & white noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Oorknopjes Yellow flowers Tessa Randi
  Oorknopjes Yellow flowers Tessa Randi

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi die we Yellow flowers noemen. Voor elk seizoen. Ze zijn gevat in een mat vintage bronskleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 14,95
 • Oorknopjes Vintage flowers Tessa Randi
  Oorknopjes Vintage flowers Tessa Randi

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi die we Vintage flowers noemen. Voor elk seizoen. Ze zijn gevat in een mat vintage zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 14,95
 • Oorknopjes Roos van Tessa Randi
  Oorknopjes Roos van Tessa Randi

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi, met de roos in de hoofdrol, Heerlijk zomers! Ze zijn gevat in een glanzend zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 14,95
 • Ring Black berries van Tessa Randi
  Ring Black berries van Tessa Randi

  Mooie ring met een borduurwerkje die we Black berries noemen. Handgemaakt van het sieradenmerk Tessa Randi. Door haar werkwijze en gebruik van vintage materialen, heb je dus altijd een uniek stuk.

  € 15,00
 • Oorbellen Lavendel van Tessa Randi
  Oorbellen Lavendel van Tessa Randi

  Mooie handgemaakte oorbellen van het merk Tessa Randi die we lavendel noemen. Ze zijn gevat in een glanzende zilverkleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 17,95
 • Oorbellen Berries van Tessa Randi
  Oorbellen Berries van Tessa Randi

  Bijzondere oorbellen van het merk Tessa Randi, met Berries in de hoofdrol. Heerlijk zomers! Ze zijn gevat in een mat vintage bronskleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd.

  € 17,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2020 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel