SIERADEN & ACCESSOIRES

Shop hier de leukste SIERADEN van Tessa Randi, gemaakt van vintage borduurwerkjes genaamd 'petit point'. Deze jonge ontwerpster uit Maastricht is overal op zoek naar borduurwerken uit vooral de sixties en seventies en maakt er de mooiste sieraden van. Zo geeft zij de borduurwerkjes een nieuw leven, en dat is precies waar wij van houden. Het allerleukst: elk sieraad is uniek! Daarnaast de handgemaakte sieraden van porselein van Marinella Anagnostopoulos uit Arnhem. Afgewerkt met onder andere kantpatronen en echt goud. Maar ook een horloge met 'retro' print zoals alleen Orla Kiely dit kan, mooie zilveren hangers of ringen met prachtige edelstenen en de bijzondere broches van Snow & Rose.

Daarnaast vind je hier de tofste vintage brillen, origineel uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Laat er je eigen glazen op sterkte inzetten en je hebt een unieke bril!

Sorteer op
per pagina
 • Oorknopjes Tessa Randi 'yellow'
  Oorknopjes Tessa Randi 'yellow'

  Bijzondere oorknopjes van het merk Tessa Randi in geel. Ze zijn gevat in een glanzend zilverkleurige setting. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, elk sieraad is uniek.

  € 14,95
 • Ketting Tessa Randi 'Classic rose'
  Ketting Tessa Randi 'Classic rose'

  Mooie ketting van het merk Tessa Randi met klassieke roos in een bijpassend frame. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 24,95
 • Ketting Tessa Randi 'Vintage flowers in zilver'
  Ketting Tessa Randi 'Vintage flowers in zilver'

  Mooie ketting van het merk Tessa Randi met vintage flowers in een zilverkleurig klassiek frame. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 24,95
 • Ketting Tessa Randi 'Vintage rose on black'
  Ketting Tessa Randi 'Vintage rose on black'

  Mooie ketting van het merk Tessa Randi met vintage roos op stoer zwart in een mat koper klassiek frame. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 24,95
 • Ketting Tessa Randi 'Vintage brown rose'
  Ketting Tessa Randi 'Vintage brown rose'

  Mooie ketting van het merk Tessa Randi met vintage brown rose in een mat koper klassiek frame. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 24,95
 • Ketting Tessa Randi 'Vintage Flowers' op zilver
  Ketting Tessa Randi 'Vintage Flowers' op zilver

  Mooie ketting van het merk Tessa Randi met vintage bloemen gevat in een zilverkleurig klassiek frame. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 24,95
 • Ketting Tessa Randi 'Three roses on black'
  Ketting Tessa Randi 'Three roses on black'

  Mooie ketting van het merk Tessa Randi met bloemen op een stoere zwarte achtergrond in de hoofdrol. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 24,50
 • Ketting Tessa Randi 'Three roses on black' II
  Ketting Tessa Randi 'Three roses on black' II

  Mooie ketting van het merk Tessa Randi met bloemen op een stoere zwarte achtergrond in de hoofdrol. De sieraden van Tessa Randi zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd. Elk sieraad is uniek.

  € 24,50
 • Tessa Randi ketting Three roses
  Tessa Randi ketting Three roses

  Bijzondere handgemaakte ketting met een borduurwerkje, ook petit point genoemd, die we Three roses hebben genoemd. Mooi cadeau voor iemand die bijvoorbeeld drie kinderen heeft, of waar het getal drie een bijzondere waarde heeft.

  € 24,50
 • Tessa Randi Oorbellen Iris
  Tessa Randi Oorbellen Iris

  Bijzondere oorbellen van het merk Tessa Randi, met een Iris in de hoofdrol. Heerlijk zomers! Ze zijn gevat in een glanzend vintage bronskleurige setting. Ze zijn handgemaakt van vintage borduurwerkjes, ook wel petit point genoemd

  € 17,95
 • Japanse muziekdoos / sieradendoos Mount Fuji
  Japanse muziekdoos / sieradendoos Mount Fuji

  Bijzondere muziekdoos uit Japan met Mount Fuji op de deksel. Mooie details, zoals ook parelmoer inzetstukjes en de binnenkant is met blauw fluweel bekleed. Ook is hij te gebruiken als sieradendoos bijvoorbeeld.

  € 29,50
 • Ketting Marie Antoinette van Tessa Randi
  Ketting Marie Antoinette van Tessa Randi

  Mooie handgemaakte ketting met een borduurwerkje, ook wel petit point genoemd, genaamd Marie Antoinette. Van het sieradenmerk Tessa Randi.
  Uitgevoerd in mat zilverkleurig metaal. One of a kind! Uniek.

  € 24,95
 • Vintage bril Grey
  Vintage bril Grey

  Een vintage bril met een grijskleuren in duotone. Mooie warme kleur. Neem ‘m mee naar de opticien voor nieuwe brilglazen in jouw sterkte of laat er zonnebrilglazen in zetten.

  € 17,50
 • Vintage bril Big Eyes
  Vintage bril Big Eyes

  Een vintage bril met een 'schildpad' patroon rondom. Mooie warme kleur. Neem ‘m mee naar de opticien voor nieuwe brilglazen in jouw sterkte of laat er zonnebrilglazen in zetten.

  € 18,50
 • Vintage bril Sixties
  Vintage bril Sixties

  Vintage bril die we Sixties noemen, nog zo'n stijlvol 'warm' montuur. Kijk ook naar de details aan de rand, mooi toch? Neem ‘m mee naar de opticien voor nieuwe brilglazen in jouw sterkte of laat er zonnebrilglazen in zetten.

  € 19,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2020 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel