DECORATIE

In DECORATIE shop je onder meer geluksvisjes van porselein van MELLA, hertjes en vosjes van aardewerk van Atelier W uit Arnhem, vintage keramiek, Dala paardjes uit Scandinavië en koperen  kandelaren . Verder bijzondere West Germany schalen, fairtrade vlaggetjes slingers gemaakt van natuurlijke materialen, Iittala glaswerk, vintage spiegels uit India, gemberpotten, bruidsbekers,  waxinelichten, kandelaren van Tamegroute en woonaccessoires van glas, hout en marmer. Mix vintage exemplaren met bijvoorbeeld objecten van Lammers en Lammers of Hella Jongerius en geef je interieur zo een eigentijdse twist. 

Sorteer op
per pagina
 • Oude stempel uit India Orla
  Oude stempel uit India Orla

  Bijzondere oude houten stempel uit India waar vroeger (batik) stoffen mee werden bedrukt. En nog steeds worden dit soort stempels gebruikt om stoffen maar ook papier mee te bedrukken. Deze had zomaar van Orla Kiely kunnen zijn!

  € 17,50
 • Oude stempel uit India Groen
  Oude stempel uit India Groen

  Bijzondere grote oude houten stempel uit India waar vroeger (batik) stoffen mee werden bedrukt. En nog steeds worden dit soort stempels daar gebruikt om stoffen maar ook papier mee te bedrukken. Deze heeft een prachtige patine!

  € 19,95
 • Antiek koperen kandelaar 'dark'
  Antiek koperen kandelaar 'dark'

  Bijzondere oude antieke koperen kandelaar uitgevoerd in een donker koper patine. Mooie 'leeuwenpootjes' geven 'm rankheid en stoerheid tegelijk! Mooi in een groepje of solitair op een dressoir of de piano.

  € 27,50
 • Antieke koperen kandelaar 'vierkant'
  Antieke koperen kandelaar 'vierkant'

  Prachtige oude antieke zware koperen kandelaar. Van die exemplaren die je vroeger bijvoorbeeld ook in kerken zag. Echt een beauty! Mooi in een groepje kandelaars, maar straalt even zo goed solitair.

  € 27,50
 • Vintage houten schaal Vis
  Vintage houten schaal Vis

  Mooie grote houten vintage schaal in de vorm van een vis. In de staart is een leertje aangebracht zodat je de schaal ook op kunt hangen. Op meerdere manieren te gebruiken dus. Top op tafel met lekkere hapjes, fruit etc.

  € 19,95
 • Vintage borduurwerkschilderijtjes Roos
  Vintage borduurwerkschilderijtjes Roos

  Leuk setje van 2 borduurwerkschilderijtjes gevat in een houten lijstje. Leuk om samen op een art wall te hangen bijvoorbeeld in gezelschap van olieverfschilderijen, foto's en posters. Geef je je art wall net even een twist!

  € 9,50
 • Vintage set borduurwerkschilderijtjes
  Vintage set borduurwerkschilderijtjes

  Leuk setje van 3 borduurwerkschilderijtjes gevat in een houten lijstje. Leuk om samen op een art wall te hangen bijvoorbeeld in gezelschap van olieverfschilderijen, foto's en posters. Geef je je art wall net even een twist!

  € 9,95
 • Design olifant 'candy'
  Design olifant 'candy'

  Dit design olifantje werd helemaal gemaakt van snoepwikkels, vandaar dat we 'm Candy hebben gedoopt. Een uniek stuk en echt een opvallend item op je dressoir, in je vitrinekast et cetera.

  € 19,95
 • Vintage Scandinavisch messenset hout
  Vintage Scandinavisch messenset hout

  Mooi vintage Scandinavisch houten messenset uit, waarschijnlijk, Denemarken. 6 messen in een houder, afgewerkt met chroom. Leuk als je gasten hebt. Zo heeft ieder z'n eigen mesje voor het smeren van het stokbrood met tapenade.

  € 19,50
 • Memory box wit
  Memory box wit

  Het is ook een mooi plekje voor iemand of iets die je graag wilt herinneren zoals een geliefd familielid, vriend/vriendin of huisdier. Of je kunt er een spreuk in zitten die je elke dag herinnert aan wat jij belangrijk vindt.

  € 19,95
 • Set waxinelichthouders koper ster+ruit
  Set waxinelichthouders koper ster+ruit

  Setje sfeervolle waxinelichthouders, eentje met uitgestanste sterren en de andere met ruitjes. Overal leuk, zeker ook nu met de donkere dagen. Geven de eettafel meteen dat 1001 nacht gevoel.

  2 stuks

  € 9,95
 • Koperen waxinelichthouder ster
  Koperen waxinelichthouder ster

  Leuke koperen waxinelichthouder met uitgestanste sterretjes voor een leuk effect als hij brandt. Om in een groepje met andere kandelaars of waxinehouders te zetten, al straalt hij in zijn eentje ook!

  € 7,95
 • Press papier glas
  Press papier glas

  Mooie glazen press papier met luchtbubbels. Gewoon zo al mooi om naar te kijken als decoratieobject, maar evenzo praktisch om er bijvoorbeeld post en andere papieren onder te bewaren.

  € 9,95
 • Vintage laboratoriumglas maatbekers
  Vintage laboratoriumglas maatbekers

  Mooi setje laboratoriumglas van SCHOTT bestaande uit 5 kannetjes. Dit glas werd vroeger natuurlijk gebruikt, maar nu super leuk om bijvoorbeeld bloemen in te zetten. Of een paar takjes craspedia. Of gebruik 'm in de keuken of atel

  € 19,95
 • Vintage laboratoriumglas kan Leerdam
  Vintage laboratoriumglas kan Leerdam

  Mooie grotere glazen kan laboratoriumglas van Thermax Leerdam. Dit glas werd vroeger natuurlijk gebruikt, maar super leuk om bijvoorbeeld bloemen in te zetten. Of een paar takjes craspedia. Of gebruik 'm in de keuken of atelier.

  € 17,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel