Navigatie

DECORATIE

In DECORATIE shop je onder meer vintage keramieke beelden, Dala paardjes uit Scandinavië, koperen  kandelaren en piepbeesten van Ledra Plastic maar ook de Rijkswachters van gerecycled hout. Deze leuke ‘robots’ zijn gemaakt van oude kisten van het Rijksmuseum, waarin de kunstvoorwerpen tijdens de verbouwing in werden opgeslagen. Niet alleen erg leuk, maar ook nog eens zeer verantwoord. Ook voor oude zeepverpakkingen en bijzondere West Germany schalen ben je hier op het juiste adres. Mix vintage exemplaren met bijvoorbeeld objecten van Lammers en Lammers of Hella Jongerius en geef je interieur zo een twist. 

Sorteer op
per pagina
 • Franse buste Victory
  Franse buste Victory

  Deze Franse buste Victory is echt een bijzonder item. Hij is gemaakt van donkerkleurig metaal op een houten voet. Dit is écht een trotse ‘krijger’, wie weet word jij wel z’n trotse eigenaar! Deze buste is echt een oudje.

  € 37,50
 • Typemachine Tippa Triumph in knalgeel
  Typemachine Tippa Triumph in knalgeel

  Soooo seventies, deze knalgele typemachine van Triumph in het model Tippa. Doordat deze typemachine zwarte toetsen heeft, geeft dat een leuk contrast met het geel. Sowieso is deze typemachine een toffe woonaccessoire.

  € 29,95
 • Vierkante bloemenpers M
  Vierkante bloemenpers M

  Deze mooie vierkante grote vintage bloemenpers is perfect voor de komende lente en zomer! Met deze vintage bloemenpers uit de 70s kun je de zomer bewaren of gewoon mooie bloemen die je hebt gekregen (of delen uit je bruidsboeket).

  € 17,50
 • Art deco kandelaar
  Art deco kandelaar

  Art deco kandelaar in zilver met zwarte voet. De gestileerde krullen geven ‘m een mooie stoere maar ook sierlijke uitstraling. Een stralend middelpunt voor op een dressoir.

  € 17,50
 • Modelauto Buick Super 1950 Solido
  Modelauto Buick Super 1950 Solido

  Deze modelauto Buick Super 1950 Solido is een modelauto uitgevoerd in ‘baby blue’. Hij is op schaal 1:43 en zit in zijn originele vitrinedoosje (Solido Blauw-Groen 4512).

  € 19,95
 • Groovy 70s platenkoffer 'paars'
  Groovy 70s platenkoffer 'paars'

  Toffe groovy 70s platenkoffer met bloemenpatroon uitgevoerd in paars, oranje, wit, geel en zwart. Voorzien van zwart hengsel en drukssluiting. Waar zal hij allemaal gestaan hebben? Een 70s zitkuil, studio 54 feestje?!

  € 14,95
 • Koperen kandelaar orchidee
  Koperen kandelaar orchidee

  Koperen kandelaar in de vorm van een ‘orchidee’. Hij heeft een mooi mat geworden patine gekregen door de jaren heen. Mocht je ‘m weer glimmend willen hebben kun je ‘m natuurlijk oppoetsen met een koperpoetsdoek.

  € 9,95
 • Zwart Dala paard
  Zwart Dala paard

  Mooi medium groot robuust zwart dala paard uitgevoerd in zwart met kleurtekening. Dit paard werd met de hand beschilderd door Nils Olsson en is ook zo gemerkt aan de onderkant en komt uit de 60s.

  € 19,95
 • Porselein setje met vogels
  Porselein setje met vogels

  Deze set porselein met vogels kochten we in omdat we zo van vogels houden hier bij Vintage Fever en het puttertje neemt een speciaal plekje in! Twee (wand)bordjes met putter (je krijgt er plakhaakjes bij) en twee kandelaren.

  € 14,75
 • Set vintage apothekersflessen met etiket
  Set vintage apothekersflessen met etiket

  Mooie set vintage apothekersflessen nog met de originele etiketten, dat maakt ze extra bijzonder. De set bestaat uit 2 grote flessen met dop. Stijlvol set in warm bruin dat je vooral in de 60s en 70s zag.

  € 24,50
 • Vintage huishoudzeep Hema
  Vintage huishoudzeep Hema

  Hoe leuk is deze huishoudzeep van de Hema, maar dan uit vervlogen tijd?! We zijn gek op die oude etiketten, de geuren van vroeger. Die vertrouwdheid. En die heerlijke slogans zoals ‘wast een berg, kost een beetje’.

  € 8,95
 • Vintage brievenstandaard
  Vintage brievenstandaard

  Deze leuke vintage brievenstandaard stond vroeger op het bureau met daarin post. Door de drie ‘vakjes’ kon je dan een vakje met nog te betalen rekeningen maken, prive post en bijvoorbeeld kaarten of andere correspondentie.

  € 12,95
 • Vintage Persil zeep
  Vintage Persil zeep

  Hoe leuk is deze vintage Persil zeep, maar dan uit vervlogen tijd?! Wat een mooie verpakking ook weer! We zijn gek op die oude etiketten, de lettertypes, de geuren van vroeger.

  € 8,95
 • Vintage Drietex super wasmiddel
  Vintage Drietex super wasmiddel

  Hoe leuk is deze vintage Drietex super-wasmiddel, met de nadruk op super natuurlijk! Uit vervlogen tijden. We zijn gek op die oude etiketten, de lettertypes, de geuren van vroeger.

  € 7,95
 • Kwik / Huey van Walt Disney Ledra Plastic
  Kwik / Huey van Walt Disney Ledra Plastic

  Bijzonder verzamelobject > Kwik of Huey van Walt Disney Ledra Plastic. Voor de verzamelaars van Disney, maar ook je van een vintage blikvanger in huis houdt. Origineel gemerkt Ledra Plastic ‘olifant’ aan de achterkant uit 1962.

  € 37,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel