DECORATIE

In DECORATIE shop je onder meer geluksvisjes van porselein van MELLA, hertjes en vosjes van aardewerk van Atelier W uit Arnhem, vintage keramiek, Dala paardjes uit Scandinavië en koperen  kandelaren . Verder bijzondere West Germany schalen, fairtrade vlaggetjes slingers gemaakt van natuurlijke materialen, Iittala glaswerk, vintage spiegels uit India, gemberpotten, bruidsbekers,  waxinelichten, kandelaren van Tamegroute en woonaccessoires van glas, hout en marmer. Mix vintage exemplaren met bijvoorbeeld objecten van Lammers en Lammers of Hella Jongerius en geef je interieur zo een eigentijdse twist. 

Sorteer op
per pagina
 • Memory box wit
  Memory box wit

  Het is ook een mooi plekje voor iemand of iets die je graag wilt herinneren zoals een geliefd familielid, vriend/vriendin of huisdier. Of je kunt er een spreuk in zitten die je elke dag herinnert aan wat jij belangrijk vindt.

  € 19,95
 • Porseleinen (wand)bord Coco
  Porseleinen (wand)bord Coco

  Zo mooi en bijzonder, dit bord van porselein, handgemaakt en voorzien van een prachtige vrouw Coco via zeefdruk. Ook de rand werd handgevormd en daarna voorzien van een laagje 24 karaats echt goud. Uniek!

  € 39,50
 • Vintage houten vogel 60s
  Vintage houten vogel 60s

  Mooie houten vogel uit de 60s, waarschijnlijk uit Scandinavië. Gestilleerde vormgeving. In een groepje tof maar ook solo straalt ie al. En ook bijzonder: de bek is na al die jaren ongeschonden!

  € 22,50
 • Set waxinelichthouders koper ster+ruit
  Set waxinelichthouders koper ster+ruit

  Setje sfeervolle waxinelichthouders, eentje met uitgestanste sterren en de andere met ruitjes. Overal leuk, zeker ook nu met de donkere dagen. Geven de eettafel meteen dat 1001 nacht gevoel.

  2 stuks

  € 9,95
 • Set koperen kandelaars 'rank'
  Set koperen kandelaars 'rank'

  Mooie set koperen kandelaars met een ranke vorm. Voor sfeervol kaarslicht. Op de eettafel, naast de bank of in de keuken.

  € 21,50
 • Koperen waxinelichthouder ster
  Koperen waxinelichthouder ster

  Leuke koperen waxinelichthouder met uitgestanste sterretjes voor een leuk effect als hij brandt. Om in een groepje met andere kandelaars of waxinehouders te zetten, al straalt hij in zijn eentje ook!

  € 7,95
 • Press papier glas
  Press papier glas

  Mooie glazen press papier met luchtbubbels. Gewoon zo al mooi om naar te kijken als decoratieobject, maar evenzo praktisch om er bijvoorbeeld post en andere papieren onder te bewaren.

  € 9,95
 • Vintage laboratoriumglas maatbekers
  Vintage laboratoriumglas maatbekers

  Mooi setje laboratoriumglas van SCHOTT bestaande uit 5 kannetjes. Dit glas werd vroeger natuurlijk gebruikt, maar nu super leuk om bijvoorbeeld bloemen in te zetten. Of een paar takjes craspedia. Of gebruik 'm in de keuken of atel

  € 19,95
 • Vintage laboratoriumglas 'blauw'
  Vintage laboratoriumglas 'blauw'

  Mooi setje vintage laboratoriumglas van Witeg W-Germany. Ze zijn vroeger natuurlijk gebruikt, maar nu super leuk om bijvoorbeeld bloemen in te zetten. Of een paar takjes craspedia. Of gebruik ze in de keuken of atelier.

  € 19,95
 • Vintage laboratoriumglas kan Leerdam
  Vintage laboratoriumglas kan Leerdam

  Mooie grotere glazen kan laboratoriumglas van Thermax Leerdam. Dit glas werd vroeger natuurlijk gebruikt, maar super leuk om bijvoorbeeld bloemen in te zetten. Of een paar takjes craspedia. Of gebruik 'm in de keuken of atelier.

  € 17,50
 • Vintage laboratoriumglas 4 x maatbeker
  Vintage laboratoriumglas 4 x maatbeker

  Mooi setje vintage laboratoriumglas van Techcolor W-Germany. Ze zijn vroeger natuurlijk gebruikt, maar nu super leuk om bijvoorbeeld bloemen in te zetten. Of een paar takjes craspedia. Of gebruik ze in de keuken of atelier.

  € 27,50
 • Vintage laboratoriumglas 2x klein
  Vintage laboratoriumglas 2x klein

  Mooi setje vintage laboratoriumglas gemerkt met NS 14,5 van SCHOTT. Ze zijn vroeger natuurlijk gebruikt, maar nu super leuk om bijvoorbeeld bloemen in te zetten. Of een paar takjes craspedia. Of gebruik ze in de keuken of atelier.

  € 9,95
 • Vintage wandbord Delfts Polychroom
  Vintage wandbord Delfts Polychroom

  Bijzonder Delfts Aardewerk wandbord met vogel. Gemerkt met Delfts Polychroom. Een prachtig kleurrijk bord wat je tegemoet straalt. Daar word je gewoon blij van!

  Aan de achterkant zit al een hangmechanisme, dus je hangt m zo op.

  € 29,95
 • Wensvlaggetjes LIEFDE
  Wensvlaggetjes LIEFDE

  Kleine cadeautjes versturen per post, we zijn er gek op! Deze wenskaart in de vorm van vlaggetjes is geïnspireerd op de vlaggetjes zoals die worden opgehangen in de bergpassen in Tibet en Nepal. Al wapperend verspreiden ze 'geluk'

  € 4,50
 • Wensvlaggetjes Kracht
  Wensvlaggetjes Kracht

  Kleine cadeautjes versturen per post, we zijn er gek op! Deze wenskaart in de vorm van vlaggetjes is geïnspireerd op de vlaggetjes zoals die worden opgehangen in de bergpassen in Tibet en Nepal. Al wapperend verspreiden ze 'geluk'

  € 4,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2020 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel