ANTIEK & CURIOSA

Hou je er – net als wij –  ook zo van om lekker rond te neuzen, op zoek naar bijzondere items met een verhaal, net zoals wij vroeger al deden bij oma op zolder en op brocantemarkten tijdens de vakantie. Dan ben je bij ANTIEK & CURIOSA aan het juiste adres. Hier vind je allerlei bijzondere antieke en brocante items; van bronzen buste tot koperen beeldje en van een oude theepot van zilver net als je grootmoeder vroeger had tot een art deco lampje. BIjzondere items die je interieur die finishing touch geven. Ze zijn net even anders en vaak ook lekker gek en opvallend. Omdat 'gewoon' maar saai is! Deze producten maken het verschil!

Sorteer op
per pagina
 • Vintage glazen schaal Kant
  Vintage glazen schaal Kant

  Uit de 60s is deze mooie glazen schaal, die vroeger vooral voor cake en lekkers werd gebruikt. Hij heeft een randje van goud en een mooi kantwerken afbeelding. Ook mooi om sieraden in te bewaren.

  € 19,95
 • Vintage glazen schaal Kantwerk
  Vintage glazen schaal Kantwerk

  Uit de 60s is deze mooie glazen schaal, die vroeger vooral voor cake en lekkers werd gebruikt. Hij heeft een randje van goud en een mooi kantwerken afbeelding. Ook mooi om sieraden in te bewaren.

  € 17,95
 • Vintage glazen schaal Prisma
  Vintage glazen schaal Prisma

  Uit de 60s is deze mooie glazen schaal, die vroeger vooral voor cake en lekkers werd gebruikt. Hij heeft een randje van goud en een mooi kantwerken afbeelding met prisma bloemen. Ook mooi om sieraden in te bewaren.

  € 22,50
 • Vintage fruitschaal persglas Art Deco
  Vintage fruitschaal persglas Art Deco

  Prachtige vintage fruitschaal van persglas art deco in de kleur amber. De schaal staat op 3 pootjes en heeft een prachtig patroon. Een klein luchtbelletje in de rand, is ontstaan tijdens het glasblazen. Echt een beauty dit!

  € 27,50
 • Vintage schaal persglas Art Deco
  Vintage schaal persglas Art Deco

  Mooie vintage schaal met drie vakken gemaakt van persglas art deco in de kleur amber. Prachtig op tafel! Om lekkers mee op te dienen tijdens een etentje, of gewoon zo op tafel, al dan niet met wat kleine verzamelingen. Tijdloos!

  € 22,50
 • Set vintage fotokubus
  Set vintage fotokubus

  Hello seventies! Deze set van drie keer een vintage fotokubus zag je in de 70s heel veel. Je schuift de kubus heel makkelijk uit elkaar, dus wil je 's wisselen, dan kan dat heel makkelijk. Zet ze bij elkaar als groepje, of apart.

  € 17,50
 • Vintage Prisma glasobject Koala
  Vintage Prisma glasobject Koala

  Voor de verzamelaar: een Prisma glasobject met een Koala die in het glas is gelaserd. Heel mooi en gedetailleerd gedaan. Het originele doosje zit er nog bij én hij is gemerkt en genummerd.

  € 17,50
 • Vintage wandbordje Frankrijk
  Vintage wandbordje Frankrijk

  Bijzonder vintage wandbordje uit Frankrijk met een mooie distel erop. Hij zit gevat in een frame van metaal, lijkt tin. Aan de achterkant gemerkt. Een uniek stuk die zal shinen op je bordjes- of wallart!

  € 19,95
 • Vintage bloempotten Kop
  Vintage bloempotten Kop

  Een leuk set vintage bloempotten Kop met leuke koppies dus! Geef ze een kapsel met een leuke plant, of zet er craspedia in, of wat pluimpjes. De een is van terracotta en niet geglazuurd, de witte is wel geglazuurd.

  € 19,95
 • Vintage blik Amaryllis
  Vintage blik Amaryllis

  Amaryllis, dat is toch wel een van onze lievelingsbloemen, vooral in de vaas. Ouderwets mooi zijn ze! Toen we dit grote vintage blik vonden, deden we dus een sprongetje van geluk!

  € 13,95
 • Vintage zeep Lux Sunlight Klik Drietex
  Vintage zeep Lux Sunlight Klik Drietex

  Uit vervlogen tijden, deze zeep van Lux, Sunlight, Klik en Drietex. Alleen de verpakkingen al zijn zo tof. Kijk de dame op de LUX verpakking; dat kapsel, die outfit.. We zijn gek op die oude etiketten, de lettertypes en geuren.

  € 27,95
 • Set antieke karaffen glas
  Set antieke karaffen glas

  Mooie set antieke karaffen van glas. De een met koper rondom de hals, de ander met geborsteld zilver (metaal). Voor whisky, andere lekkere sterke drank, maar er kan natuurlijk ook gewoon water, appelsap of een sapje in.

  € 27,50
 • Oude stempel uit India Orla
  Oude stempel uit India Orla

  Bijzondere oude houten stempel uit India waar vroeger (batik) stoffen mee werden bedrukt. En nog steeds worden dit soort stempels gebruikt om stoffen maar ook papier mee te bedrukken. Deze had zomaar van Orla Kiely kunnen zijn!

  € 17,50
 • Oude stempel uit India Groen
  Oude stempel uit India Groen

  Bijzondere grote oude houten stempel uit India waar vroeger (batik) stoffen mee werden bedrukt. En nog steeds worden dit soort stempels daar gebruikt om stoffen maar ook papier mee te bedrukken. Deze heeft een prachtige patine!

  € 19,95
 • Antiek koperen kandelaar 'dark'
  Antiek koperen kandelaar 'dark'

  Bijzondere oude antieke koperen kandelaar uitgevoerd in een donker koper patine. Mooie 'leeuwenpootjes' geven 'm rankheid en stoerheid tegelijk! Mooi in een groepje of solitair op een dressoir of de piano.

  € 27,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel