ANTIEK & CURIOSA

Hou je er – net als wij –  ook zo van om lekker rond te neuzen, op zoek naar bijzondere items met een verhaal, net zoals wij vroeger al deden bij oma op zolder en op brocantemarkten tijdens de vakantie. Dan ben je bij ANTIEK & CURIOSA aan het juiste adres. Hier vind je allerlei bijzondere antieke en brocante items; van bronzen buste tot koperen beeldje en van een oude theepot van zilver net als je grootmoeder vroeger had tot een art deco lampje. BIjzondere items die je interieur die finishing touch geven. Ze zijn net even anders en vaak ook lekker gek en opvallend. Omdat 'gewoon' maar saai is! Deze producten maken het verschil!

Sorteer op
per pagina
 • Vintage zeep Lux Sunlight Klik Drietex
  Vintage zeep Lux Sunlight Klik Drietex

  Uit vervlogen tijden, deze zeep van Lux, Sunlight, Klik en Drietex. Alleen de verpakkingen al zijn zo tof. Kijk de dame op de LUX verpakking; dat kapsel, die outfit.. We zijn gek op die oude etiketten, de lettertypes en geuren.

  € 27,95
 • Set antieke karaffen glas
  Set antieke karaffen glas

  Mooie set antieke karaffen van glas. De een met koper rondom de hals, de ander met geborsteld zilver (metaal). Voor whisky, andere lekkere sterke drank, maar er kan natuurlijk ook gewoon water, appelsap of een sapje in.

  € 27,50
 • Oude stempel uit India Orla
  Oude stempel uit India Orla

  Bijzondere oude houten stempel uit India waar vroeger (batik) stoffen mee werden bedrukt. En nog steeds worden dit soort stempels gebruikt om stoffen maar ook papier mee te bedrukken. Deze had zomaar van Orla Kiely kunnen zijn!

  € 17,50
 • Oude stempel uit India Groen
  Oude stempel uit India Groen

  Bijzondere grote oude houten stempel uit India waar vroeger (batik) stoffen mee werden bedrukt. En nog steeds worden dit soort stempels daar gebruikt om stoffen maar ook papier mee te bedrukken. Deze heeft een prachtige patine!

  € 19,95
 • Antiek koperen kandelaar 'dark'
  Antiek koperen kandelaar 'dark'

  Bijzondere oude antieke koperen kandelaar uitgevoerd in een donker koper patine. Mooie 'leeuwenpootjes' geven 'm rankheid en stoerheid tegelijk! Mooi in een groepje of solitair op een dressoir of de piano.

  € 27,50
 • Antieke koperen kandelaar 'vierkant'
  Antieke koperen kandelaar 'vierkant'

  Prachtige oude antieke zware koperen kandelaar. Van die exemplaren die je vroeger bijvoorbeeld ook in kerken zag. Echt een beauty! Mooi in een groepje kandelaars, maar straalt even zo goed solitair.

  € 27,50
 • Borduurwerk schilderijtje 'Violen'
  Borduurwerk schilderijtje 'Violen'

  Leuk borduurwerk schilderijtje met paarse violen gevat in een houten lijstje. Hij is zo al leuk, en zelfs om gewoon neer te leggen of ergens tegen de muur te zetten, maar bijvoorbeeld ook leuk op een art wall.

  € 14,95
 • Vintage koperen sieradendoosje
  Vintage koperen sieradendoosje

  Dit mooie vintage sieradendoosje van koper is aan de binnenkant bekleed met rode stof. Zo blijven je sieraden, of wat je er ook in doet, mooi. Ook leuk om in het doosje een cadeautje te geven.

  € 12,50
 • Vintage olielampje van keramiek
  Vintage olielampje van keramiek

  Wonderschoon is dit vintage olielampje van keramiek. En compleet met lont! Fijntjes gemaakt met een leuk patroon dat ook een beetje doet denken aan Aladdin's Wonderlamp.

  Om te branden met lampenolie of gewoon om neer te zetten.

  € 14,95
 • Antieke geldkist medium
  Antieke geldkist medium

  Bijzondere antieke geldkist van metaal met nog de bijbehorende sleutel. Hij heeft een aparte inzetbak dat eruit kan worden genomen met 2 klepvakken. Je kunt 'm gebruiken om geld in te bewaren, als mini-kassa, voor paspoorten etc

  € 45,00
 • Antieke geldkist groot
  Antieke geldkist groot

  Bijzondere antieke geldkist van metaal met nog de bijbehorende sleutel. Hij heeft een aparte inzetbak dat eruit kan worden genomen met 2 klepvakken. Je kunt 'm gebruiken om geld in te bewaren, als mini-kassa, voor paspoorten etc

  € 59,00
 • Set herdenkingsborden Flowers
  Set herdenkingsborden Flowers

  Bijzondere herdenkingsborden Flowers die niet hadden misstaan in de lounge van Marie-Antoinette. Geen bloemetje, maar een voluptueus boeket! Ze werden geproduceerd door MOSA en zijn aan de achterkant gemerkt.

  € 27,50
 • Antieke bruidsbeker Medium
  Antieke bruidsbeker Medium

  Deze bekers zijn inmiddels antiek en prachtig doorleefd. De patronen zijn er met de hand op aangebracht. Daardoor is elke beker uniek. Een bijzonder huwelijkscadeau!

  € 24,95
 • Franse bloemensteker Pique Fleurs
  Franse bloemensteker Pique Fleurs

  Deze antieke bloemenstekers ofwel Pique Fleurs komen uit Frankrijk en zijn gemaakt van glas. Er kan een laagje water in gezet zodat je er echte bloemen in steekt, of zoals wij hebben gedaan met droogbloemen.

  € 14,95
 • Groot blik vinken
  Groot blik vinken

  Van een mooi oud blik gaat ons hart sneller kloppen. Zo ook voor dit blik met vinken. Sowieso zijn we gek op vogels, maar juist door de zwarte ondergrond is hij ook lekker stoer.

  € 17,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel