WANDDECO

Vintage Fever biedt een ruim assortiment van leuke wandbordjes in allerlei stijlen en veelal ook van Petrus Regout, Villeroy & Boch, Flora Gouda. Daarnaast de StoryTiles tegeltjes. Ook hebben we diverse tegels, maar natuurlijk vind je in de categorie WANDDECO ook borduurwerkschilderijen, het huilende zigeunerjongetje van Bagoli, muurkopjes van Jema Hollandschilderijen met droogbloemen of borduurwerken, evenals (vintage) schoolplaten van onder meer M.A. Koekkoek.

Creëer een mooie artwall met schilderijen, foto's en kunstwerkjes en voeg daar wat vintage items aan toe zoals een wandbordje of borduurwerkschilderij voor een unieke touch. Ben je op zoek naar een echte ‘eyecatcher’ dan hebben we met regelmaat een bijzonder wandobject van keramist Jan van Terp. En ook macramé is weer helemaal terug van weg geweest. Regelmatig hebben wij echte vintage exemplaren voor aan de muur, direct uit de seventies.  

Sorteer op
per pagina
 • Set wandborden Delfts Blauw
  Set wandborden Delfts Blauw

  Mooie set wandborden Delfts Blauw uitgevoerd in - natuurlijk - blauw met wit.
  Plakhaakjes worden meegeleverd.

  € 37,50
 • Set Chinese wandborden
  Set Chinese wandborden

  Mooie set Chinese wandborden bestaande uit een groot porseleinen wandbord pauw. Mat en glanzend afgewerkt en waarschijnlijk met de hand beschilderd. Aan de achterkant gesigneerd en een kleinere met een Chinese ‘high tea’.

  € 17,50
 • 60s houten wandornament
  60s houten wandornament

  Dit bijzondere 60s wandornament van hout gemaakt hangt aan een leren ‘veter’. In de 60s en 70s hing je dit soort sculpturen aan de wand en ook nu zie je het weer steeds meer, net als dat macramé ook weer helemaal terug is.

  € 27,50
 • Antiek Frans wandbordje Springruiter
  Antiek Frans wandbordje Springruiter

  Dit mooie antieke wandbordje met een springruiter namen we mee uit Frankrijk. En het is ook echt zo’n Frans bordje die je alleen daar vindt. Aan de achterkant gestempeld met Geoffrey de Boulen & GIEN

  € 14,50
 • Koper wandbord Sunshine
  Koper wandbord Sunshine

  Dit koper wandbord hebben we omgedoopt tot ‘Sunshine, omdat er een mooie glans af komt, zeker als de zon van buiten er naar binnen op schijnt.
  Het grote wandbord lijkt dan bijna licht te geven!

  € 19,50
 • Wandbord Alpine white Wood & Sons
  Wandbord Alpine white Wood & Sons

  Mooi groot wandbord Alpine white Wood & Sons met een ruiter afgebeeld, rondom een bloemenkrans. Het bord komt uit Engeland en is van ironstone.

  € 14,95
 • Antiek bord Willow Tree
  Antiek bord Willow Tree

  Toen we dit antieke wandbord Willow zagen maakte ons hart een sprongetje. We zijn al gek op wandbordjes, dat was je vast nog niet opgevallen, maar deze vonden we wel heel bijzonder.

  € 14,50
 • 70s Eden prentenset
  70s Eden prentenset

  Groovy 70s set met 5 vintage langwerpige prenten op karton, zoals je ze alleen ‘toen’ zag. Ze zijn van Eden en ook zo gemerkt.

  € 17,50
 • Groot Delfts Blauw wandbord Duif
  Groot Delfts Blauw wandbord Duif

  Dit grote Delfts Blauw wandbord met een duif is een uniek exemplaar van Chemkefa. Made in Holland en er is er dus maar eentje van omdat het een prijsbord voor de duivensport betreft. Hoe leuk!

  € 29,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2020 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel