POTTEN & VAZEN

De leukste potten & vazen in allerlei soorten, maten, kleuren en vormen vind je hier. Of je nu meer houdt van de fifties, sixties of seventies, het is er allemaal. Prachtige vazen van West Germany en Bay, bloempotten van Westraven en Adco, oude apothekersflessen, gemberpotten en  nog veel meer.

Decoreer je woning met een echt vintage vaas en zet er bijvoorbeeld een sierlijke tak of bloem in of - zoals wij graag doen - een enkel monsterablad en haal zo die sfeer van 'vroeger'  weer terug in huis. Natuurlijk hoef je de vaas of bloempot niet per se met iets te vullen; onze vazen zijn mooi genoeg om ‘gewoon’ zo neer te zetten en ze mixen & matchen bovendien top met hedendaags design zoals de vazen van Klaas Kuiken en Hella Jongerius. Doen!

Sorteer op
per pagina
 • Vintage vaas bruisglazuur
  Vintage vaas bruisglazuur

  BIjzondere vintage vaas met bruisglazuur. Hierdoor is het glazuur wat oneffen en ruw, wat 'm een hele stoere robuuste uitstraling geeft. Ongemerkt, maar het oude stickertje hebben we erop laten zitten.

  € 13,50
 • Vintage vaas oker gewolkt
  Vintage vaas oker gewolkt

  Leuke vintage 70s vaas van keramiek in oker gewolkt uitvoering. Het glazuur is mat. Aan de onderkant voorzien van nummering. Geen West Germany, maar zou zo maar kunnen, niet alle vazen werden gemerkt.

  € 14,95
 • Setje vazen W-Germany en Scheurich
  Setje vazen W-Germany en Scheurich

  Leuk setje vazen van West Germany en Scheurich uitgevoerd in bruintinten. Het oorvaasje met sticker is half mat, de andere is uitgevoerd in glanzend keramiek. Een leuk vintage setje!

  € 18,50
 • Antieke Franse bloemensteker
  Antieke Franse bloemensteker

  Deze antieke bloemenstekers komen uit Frankrijk en zijn gemaakt van glas. Er kan een laagje water in gezet zodat je er echte bloemen in steekt, of zoals wij hebben gedaan met droogbloemen. Je kan variëren tot je een ons weegt!

  € 14,95
 • Vintage 70s vaas groen gestreept
  Vintage 70s vaas groen gestreept

  Leuke stijlvolle vintage 70s vaas van aardewerk in groen gesteept motief. Mat en glanzend keramiek wisselen elkaar af. Aan de onderkant gemerkt. Zo al een mooierd, maar ook leuk in een groepje of met een bosje gispskruid etc.

  € 17,50
 • Setje West Germany vazen bruin gewolkt
  Setje West Germany vazen bruin gewolkt

  Mooie set West Germany vazen in bruin gewolkte uitvoering. De glazuur is mat, wat het een hele eigentijdje look geeft. Eentje met oor, eentje rechts. Om zo neer te zetten, in een groepje of met (droog)bloemen. Tijdloos mooi!

  € 24,50
 • Vintage opaline vaas 'gouden aar'
  Vintage opaline vaas 'gouden aar'

  Deze vintage witte opaline vaas deed ons watertanden. Vanwege z'n frêle uiterlijk. Vanwege het wit en het contrast met het goud. Maar ook en vooral van de gouden bedrukking van aren. Zo'n eenvoud en toch zo 'rijk'.

  € 22,50
 • Koperen kan
  Koperen kan

  Leuke koperen kan met sierlijk handvat. Voor bijvoorbeeld een klein boeketje bloemen, of craspedia. Of gewoon zo als object, want daar is hij mooi genoeg voor!

  € 14,95
 • Seventies vaas West Germany 'Yellow'
  Seventies vaas West Germany 'Yellow'

  Mooie seventies vaas van West Germany. Wij noemen wij noemen dit jaren zeventig icoon ‘Yellow’. Mooi gestreept en ook een mooi model, zandloper.

  Formaat: 19 cm hoog

  Over West Germany

  Deze prachtige vazen zijn in oud…

  € 16,95
 • Genie fles amber - Empoli Italy ‘bubble’
  Genie fles amber - Empoli Italy ‘bubble’

  Deze vintage flessen, veelal uit de 60s en 70s, noemen ze ook wel Genie in a bottle. Ze hebben ook iets sprookjesachtig. Deze is amberkleurig. De fles wordt een vaas met een mooi monsterablad of enkele tak.

  € 35,00
 • Sixties vaasje 'Botanical'
  Sixties vaasje 'Botanical'

  Mooi bruin sixties vaasje, zeer gedetailleerd handbeschilderd uitgevoerd in mat aardewerk met houtige ondergrondkleur.

  € 12,75
 • Oude flesvaas groen
  Oude flesvaas groen

  Deze vintage flessen, veelal uit de 60s en 70s, noemen ze ook wel Genie in a bottle. De fles wordt een vaas met een mooi monsterablad of een enkele tak of bloem.

  € 22,50
 • Glazen vaas uit de 70s
  Glazen vaas uit de 70s

  Mooie bruin met geel gevlamde vaas. Deze werd met de mond geblazen en komt waarschijnlijk uit de 70s. Sowieso waren die kleuren toen überhip en ook nu zie je deze kleuren weer veel terug in het interieur.

  € 19,50
 • Vintage vaas 'Mondriaan'
  Vintage vaas 'Mondriaan'

  Dit prachtexemplaar met mat glazuur is écht afkomstig uit de 70s. Het witte gedeelte van deze eyecather is mat geglazuurd en het rood en groen/blauw is glanzend, een leuk contrast!

  € 17,95
 • Vintage bloempotten setje wit terracotta
  Vintage bloempotten setje wit terracotta

  Bijzonder leuk vintage setje bloempotten uitgevoerd in wit met terracotta aardewerk. De een is meer glad met strepen, de ander deels ongeglazuurd voorzien van witte stippen. Vrolijk en toch strak.

  € 14,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2020 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel