POTTEN & VAZEN

De mooiste potten & vazen in allerlei soorten, maten, kleuren en vormen vind je hier. Of je nu meer houdt van de fifties, sixties of seventies, dat boho stijltje of strak, je vindt het hier allemaal. Zoals stijlvolle of groovy vazen van West Germany en Bay of bloempotten van Westraven en Adco bijvoorbeeld.  Maar ook oude apothekersflessen, vintage laboratoruimglas, gemberpotten, potten en vazen van Chamotte Berkenbast. Tevens hebben we regelmatig unieke bruidsbekers op voorraad en heiligwater bekers die beiden perfect dienst doen als vaas.

Een groep vintage vazen op je dressoir wordt als geheel een heuse eye-catcher.  Of combineer de vazen en potten met hedendaags design van onder meer Klaas Kuiken of Hella Jongerius.

Sorteer op
per pagina
 • Vintage vaasje Flora Keramiek
  Vintage vaasje Flora Keramiek

  Mooi van eenvoud, zo kun je dit vaasje van Flora Keramiek omschrijven. Hij is nog voorzien van de originele sticker zelfs. Het vaasje is gemaakt van mat keramiek en heeft mooie organische vormen.

  € 14,95
 • West Germany vaas druipglazuur
  West Germany vaas druipglazuur

  Een bijzondere West Germany vaas met druipglazuur in aardetinten. Een beetje gek maar wel lekker zeggen wij dan! In ieder geval een uniek stuk! Leuk in een groepje of solo.

  € 19,50
 • West Germany vaas Bloem
  West Germany vaas Bloem

  Nog zo'n mooie vintage West Germany vaas met bloemen in reliëf. De kleur hangt tussen oker en groen in, heel mooi! Om zo neer te zetten, in een groepje, of zet er bloemen in. Aan de onderkant gemerkt.

  € 18,50
 • Vintage kan koper Paris
  Vintage kan koper Paris

  Bij dit soort items slaat onze fantasie altijd op de loop. Waar zal dit mooie kannetje gestaan hebben? We hebben er een Marie-Antoinette gevoel bij! Daarom noemen we 'm Paris. Mooi om zo neer te zetten als object.

  € 19,95
 • West Germany vaas Orange
  West Germany vaas Orange

  Mooie grote West Germany vaas gemerkt met Europ Keramik. Want ja, het originele stickertje zit er nog op! Natuurlijk ook gemerkt aan de onderkant. De vaas is strak, bijna Scandi en toch groovy 70's door de sprekende oranje band.

  € 32,50
 • West Germany vaas Gold
  West Germany vaas Gold

  Zeer mooie vintage West Germany vaas uitgevoerd in mat keramiek met glanzende (gouden) details. Een beauty die je tegemoet straalt! Gemerkt aan de onderkant.

  € 17,50
 • Groen flesvaasje West Germany
  Groen flesvaasje West Germany

  Mooi mat geglazuurd West Germany groen flesvaasje. Deze beauty uit de jaren zeventig is voorzien van een mooie tekening. Voor de liefhebbers van groen en aardetinten. Aan de onderzijde is deze gemerkt met W. Germany.

  € 14,95
 • Vintage 70s vaas Strehla
  Vintage 70s vaas Strehla

  Bijzondere Strehla vaas of kraakvaas met verschillende technieken keramiek. Van glanzend tot mat en bruis. Aan de onderkant gemerkt inclusief nummer. In heel mooie staat.

  € 17,50
 • Vintage 50s vaas 'hout'
  Vintage 50s vaas 'hout'

  Dit soort 'houten' vaasjes zag je veel in de 50's. Het houtmotief is zo levensecht geschilderd dat het net echt hout lijkt, maarrr dat is het niet!

  De buitenkant is mat, de binnenkant wit glanzend.

  € 14,95
 • 50s bruiskeramiek vaas
  50s bruiskeramiek vaas

  Bijzondere 50s vaas in mat bruis keramiek met gestilleerde illustratie van een bloem. De vaas heeft een blauwe binnenkant en is aan de onderkant genummerd. Dit exemplaar kom je niet vaak tegen!

  € 19,95
 • West Germany vaas druipglazuur rood
  West Germany vaas druipglazuur rood

  Leuke vintage 70s vaas met druipglazuur. Hij is niet mat en niet glanzend, dat zit er net tussenin. Het druppelmotief is met druipglazuur aangebracht.

  € 19,95
 • 70s vaas Purple
  70s vaas Purple

  Toffe 70s vaas uitgevoerd in paard met zowel bruinaccenten als een streepreliëf. Niet gemerkt. Origineel seventies.

  € 19,95
 • Bay W-Germany vaas Korenbloem
  Bay W-Germany vaas Korenbloem

  Mooie Bay West Germany vaas in een matte okergele uitvoering met een bloem in reliëf. Gemerkt en genummerd. Origineel seventies.

  € 24,50
 • Vintage West Germany vaas Red
  Vintage West Germany vaas Red

  Mooie West Germany vaas aardewerk in een robuuste rode uitvoering. Niet gemerkt maar origineel seventies.

  € 22,50
 • Vintage vaasje Holmegaard large
  Vintage vaasje Holmegaard large

  Dit vintage glazen vaasje is waarschijnlijk van Holmegaard, met luchtbelletjes in de voet. Ze werden ook wel 'spijkervaasjes' genoemd. Het ontwerp stamt nog uit de fifties. Leuk voor een enkele bloem, orchidee of tak.

  € 24,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2022 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel