POTTEN & VAZEN

De leukste potten & vazen in allerlei soorten, maten, kleuren en vormen vind je hier. Of je nu meer houdt van de fifties, sixties of seventies, het is er allemaal. Prachtige vazen van West Germany en Bay, bloempotten van Westraven en Adco, oude apothekersflessen, gemberpotten, potten en vazen van Chamotte Berkenbast en  nog veel meer.

Decoreer je woning met een echt vintage vaas en zet er bijvoorbeeld een sierlijke tak of bloem in of - zoals wij graag doen - een enkel monsterablad en haal zo die sfeer van 'vroeger'  weer terug in huis. Natuurlijk hoef je de vaas of bloempot niet per se met iets te vullen; onze vazen zijn mooi genoeg om ‘gewoon’ zo neer te zetten en ze mixen & matchen bovendien top met hedendaags design zoals de vazen van Klaas Kuiken en Hella Jongerius. Doen!

Sorteer op
per pagina
 • Vintage laboratoriumglas maatbekers
  Vintage laboratoriumglas maatbekers

  Mooi setje laboratoriumglas van SCHOTT bestaande uit 5 kannetjes. Dit glas werd vroeger natuurlijk gebruikt, maar nu super leuk om bijvoorbeeld bloemen in te zetten. Of een paar takjes craspedia. Of gebruik 'm in de keuken of atel

  € 19,95
 • Vintage laboratoriumglas kan Leerdam
  Vintage laboratoriumglas kan Leerdam

  Mooie grotere glazen kan laboratoriumglas van Thermax Leerdam. Dit glas werd vroeger natuurlijk gebruikt, maar super leuk om bijvoorbeeld bloemen in te zetten. Of een paar takjes craspedia. Of gebruik 'm in de keuken of atelier.

  € 17,50
 • Vintage laboratoriumglas 4 x maatbeker
  Vintage laboratoriumglas 4 x maatbeker

  Mooi setje vintage laboratoriumglas van Techcolor W-Germany. Ze zijn vroeger natuurlijk gebruikt, maar nu super leuk om bijvoorbeeld bloemen in te zetten. Of een paar takjes craspedia. Of gebruik ze in de keuken of atelier.

  € 27,50
 • Vintage laboratoriumglas 2x klein
  Vintage laboratoriumglas 2x klein

  Mooi setje vintage laboratoriumglas gemerkt met NS 14,5 van SCHOTT. Ze zijn vroeger natuurlijk gebruikt, maar nu super leuk om bijvoorbeeld bloemen in te zetten. Of een paar takjes craspedia. Of gebruik ze in de keuken of atelier.

  € 9,95
 • Setje vintage bloempotten groen/terra
  Setje vintage bloempotten groen/terra

  Setje vintage bloempotten uitgevoerd in groen en terra. Ongemerkt maar zelfde kwaliteit als Erica en Adco en ook uit dezelfde tijd. Mooie warme kleuren en beiden een streepjesreliëf.

  € 15,95
 • Set bloempotten Chamotte berkenbast
  Set bloempotten Chamotte berkenbast

  Set vintage bloempotten Chamotte berkenbast. Dit zijn bloempotten met een ruwe buitenkant en matte glazuur, waardoor het aanvoelt als een bast van een boom. Heerlijk 70s, stoer en toch strak en 'nu'.

  € 22,50
 • Vintage bloempotje roos
  Vintage bloempotje roos

  'Ik geef je een roosje, een roosje..' in dit vintage bloempotje met roos en gouden randje staat elk plantje schattig. Of geef er een plantje in cadeau. Een cactus bijvoorbeeld of een bloeiend vetplantje of mini chrysant.

  € 7,95
 • Vintage hangbloempot 'terra'
  Vintage hangbloempot 'terra'

  Deze vintage hangbloempot werd met de hand gemaakt in keramiekatelier in Rotterdam. De originele sticker zit nog onderop. Hang er een mooi zaagcactus in op bijvoorbeeld - wist je dat die zelfs kunnen bloeien?

  € 9,95
 • Stoere vintage vaas groen
  Stoere vintage vaas groen

  Toffe vintage groene vaas van keramiek. Deze vaak is gemaakt van stevig aardewerk en dat geeft 'm dan ook een stoere uitstraling. Tel daarbij het kleurpatroon op van groen naar zwart en het plaatje is compleet!

  € 15,95
 • 70s lava bloempot op voet
  70s lava bloempot op voet

  Mooie 70s lava bloempot op voet. Stoer is ie met 'n lava keramiek uiterlijk. Heeft ook wat weg van de Chamotte Berkenbast-familie. Dit is een one of a kind. Leuk om een plant wat 'hoger' te zetten in een groep.

  € 14,95
 • Vintage 50s vaas 'hout'
  Vintage 50s vaas 'hout'

  Dit soort 'houten' vaasjes zag je veel in de 50's. Het houtmotief is zo levensecht geschilderd dat het net echt hout lijkt, maarrr dat is het niet!

  De buitenkant is mat, de binnenkant wit glanzend.

  € 13,95
 • West Germany vaas koper
  West Germany vaas koper

  Mooie West Germany vaas in mat keramiek in de kleuren koper metallic met wit. Een leukerd die zo al leuk is maar het ook goed doet in een groepje of met een enkele bloem of tak.
  Aan de onderkant gemerkt met 203-22 W. Germany.

  € 17,50
 • West Germany vaas mat groen
  West Germany vaas mat groen

  Mooie West Germany vaas in mat keramiek in de kleuren groen, goudbruin en wit. Een leukerd die zo al leuk is maar het ook goed doet in een groepje of met een enkele bloem of tak.
  ​Aan de onderkant gemerkt met 495-15 W. Germany.

  € 15,95
 • Sixties vaasje 'Botanical'
  Sixties vaasje 'Botanical'

  Mooi bruin sixties vaasje, zeer gedetailleerd handbeschilderd uitgevoerd in mat aardewerk met houtige ondergrondkleur.

  € 12,75
 • Vintage vaas 'Mondriaan'
  Vintage vaas 'Mondriaan'

  Dit prachtexemplaar met mat glazuur is écht afkomstig uit de 70s. Het witte gedeelte van deze eyecather is mat geglazuurd en het rood en groen/blauw is glanzend, een leuk contrast!

  € 17,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel