Navigatie

WONEN

In de rubriek ‘WONEN’ vind je onze eigenhandig uitgezochte en geselecteerde items uit vervlogen tijden, veelal uit de 50s, 60s en 70s. Denk daarbij aan rotan meubels, schoolstoelen, vintage plaids, West Germany vazen, industriële lampen, vintage bloempotten van onder andere Adco en Westraven, servies zoals Arcopal en Tupperware en nog heel veel meer. Items die ook het wonen in een modern interieur een extra dimensie geven en je woonkamer net die unieke ‘persoonlijke touch’ geven.

Daarnaast zijn we ook continu op zoek naar nieuwe items die naadloos aansluiten op onze filosofie dat weggooien zonde is en dat elk item een tweede, derde of zelfs vierde leven verdient. Denk hierbij aan duurzame producten, gemaakt van hergebruikte materialen zoals de Rijkswachters en de handgemaakte natuurlijke geurkaarsen van Brandt uit Utrecht en de oer Hollandse StoryTiles. Items met een tijdloze charme, die ook over tien of twintig jaar niet zullen misstaan in ieder huis en/of je huis een warme uitstraling geven.

Sorteer op
per pagina
 • Sixties pot gestipt
  Sixties pot gestipt

  Leuke sixties pot met witte stippels en golven die in het glazuur liggen, dus het tegenovergestelde van reliëf. Verder is de pot - is het een bloempot of vaas, het is het allebei - uitgevoerd in mat keramiek in blauw

  € 9,75
 • Vintage witte bloempot Strehla
  Vintage witte bloempot Strehla

  Mooie vintage witte bloempot van Strehla, gemerkt aan de onderkant. Hij is uitgevoerd in glanzend wit keramiek, met daarop een tekening van bruisglazuur.

  € 7,50
 • Spage age seventies pindastel colourful
  Spage age seventies pindastel colourful

  Dit oranje space age seventies pindastel is wat je noemt groovy! Uitgevoerd in knalletje oranje is het een opvallend voorwerp. Te gebruiken als pindastel met de kleine bakjes maar evenzo handig voor bijvoorbeeld sushi

  € 15,95
 • Seventies theeservies met wafeltjes
  Seventies theeservies met wafeltjes

  Te leuk vintage seventies theeservies uitgevoerd in bruin keramiek met een ruitje in reliëf. De set bestaat uit vier kop en schotels, een theepot – natuurlijk ook voor lekkere koffie! – een suikerpot en melkkannetje.

  € 35,00
 • Schilderijtje Veldbloemen
  Schilderijtje Veldbloemen

  Dit veldbloemen schilderijtje is zo mooi gemaakt dat het net lijkt alsof er echte bloemen achter het glas zitten. En dat is zo knap gedaan! Je waant je een beetje in Frankrijk, kijkend naar de eeuwig durende bloemenveld.

  € 14,95
 • Schilderij zigeunerjongetje Bragolin
  Schilderij zigeunerjongetje Bragolin

  Kitsch or not to kitsch, dit vintage schilderij met huilend zigeneurjongetje van Bragolin? Ja, zullen velen roepen en misschien is dat ook wel zo, maar wij vinden ‘m zo leuk.

  € 22,50
 • Oud schilderij Geranium
  Oud schilderij Geranium

  Dit oude vintage schilderij met geranium is echt geschilderd op een paneel. Als je er met je hand overheen gaat voel je de kwaststreken. Hij is heerlijk ouderwets, maar daardoor ook weer helemaal nu als je ‘m een goed plekje geeft

  € 29,95
 • Schilderij borduurwerk Herten
  Schilderij borduurwerk Herten

  Dit schilderij borduurwerk met herten is te leuk vinden wij! Een beetje kitsch, maar wel lekker noemen zij dat met een knipoog. Je blijft er naar kijken en je ontdekt steeds iets anders.

  € 22,50
 • Setje porselein met vogels
  Setje porselein met vogels

  Setje porselein met vogeltjes bestaande uit twee wandbordjes en twee kandelaars. Het puttertje straalt onder meer, een van onze lievelingsvogels die ook wel distelvink wordt genoemd. Daarnaast een kandelaar met een mooie goudvink.

  € 14,95
 • Groot schilderij met droogbloemen
  Groot schilderij met droogbloemen

  Dit grote schilderij met een boeket droogbloemen is gevat in een wit houten lijst. Je kunt het schilderij op drie manieren ophangen, door middel van de drie haakjes aan de achterkant. Droogbloemen zijn weer helemaal terug.

  € 29,50
 • Oud Hollandse tegel Touwtje springen
  Oud Hollandse tegel Touwtje springen

  Mooie dikke oud Hollandse tegel met als thema Touwtje springen. Ja dat deden we vroeger heel veel na schooltijd, jij ook?
  ​Leuk om de tegel in een tegelwandje mee te nemen, of zet ‘m neer achter het fornuis.

  € 13,95
 • Wandobject macramé Uil
  Wandobject macramé Uil

  Een origineel macramé wandobject in de vorm van een uil. Zo zag je ‘m vast nog niet eerder. Dit is echt een uniek pronkstuk origineel uit de seventies, dus geen re-make zoals je ze nu veel ziet. Juist een 'original' uit de 70s is

  € 22,50
 • Wandbordje Ruscha met vlinder
  Wandbordje Ruscha met vlinder

  Mooi wandbordje van aardewerk met vlinder op een zwarte achtergrond met kleurijke bloemen en planten. We denken dat het een Ruscha bordje is.

  € 22,50
 • Set wandbordjes Olé Winther
  Set wandbordjes Olé Winther

  Deze set wandbordjes van de Scandinavische Olé Winther hebben als thema april en juli, met de spreeuw en leeuwerik in de hoofdrol. Leuk om ze samen op te hangen, of in een groepje met andere bordjes. Of geef ze cadeau.

  € 21,95
 • Wandbordje Olé Winther Juli
  Wandbordje Olé Winther Juli

  Mooi wandbordje van porselein met vogeltjes en roze bloemen, van de hand van de Scandivanische Olé Winther. Het thema van dit bordje is de maand juli. Aan de achterkant is het bordje voorzien van gaatjes, dus je kunt m zo ophangen

  € 12,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel