WONEN

In de rubriek ‘WONEN’ vind je onze eigenhandig geselecteerde vintage items die we op onze inkoopreizen vinden zoals rotan meubels, schoolstoelen, plaids en kussens, West Germany vazen, industriële lampen, vintage bloempotten van onder andere Adco, Chamotte Berkenbast en Westraven, Murano en Iittala glaswerk en nog heel veel meer. Items die ook het wonen in een modern interieur een extra dimensie geven en je woonkamer die unieke ‘persoonlijke touch’ geven.

Daarnaast zijn we ook continu op zoek naar nieuwe duurzame producten die naadloos aansluiten op onze filosofie dat mooie spullen een lang leven verdienen! Denk hierbij aan items gemaakt van hergebruikte materialen zoals de Rijkswachters en de handgemaakte natuurlijke geurkaarsen van Brandt uit Utrecht, natuurlijke ambachtelijke zeep, handgemaakte items in kleine oplagen zoals de geluksvisjes van porselein van Marinella Anagnostopoulos, hertjes en vosjes van aardewerk gemaakt door Wietske Sietsma uit Arnhem, de oer Hollandse StoryTiles, lampen van hergebruikte materialen van Seletti en fairtrade vlaggetjeslijnen gemaakt van natuurlijke materialen. Items met een tijdloze charme, die ook over tien of twintig jaar niet zullen misstaan en van je huis een thuis maken.

Sorteer op
per pagina
 • Fair trade dinerkaarsen groen
  Fair trade dinerkaarsen groen

  Mooie set van 4 fair trade dinerkaarsen in groen. Met deze kaarsen ben je ervan verzekerd dat je geen kwalijke stoffen de lucht in brandt en dat ze op een eerlijke manier, zonder de natuur te benadelen, zijn geproduceerd.

  € 5,95
 • Linoprint 'Pilea' (zwart/wit)
  Linoprint 'Pilea' (zwart/wit)

  Deze linoprint pilea in kleur van Drawing Plant Lady werd met de hand geprint en voorzien van signatuur van Drawing Plant Lady herself Kelly van Koppenhagen. Om in te lijsten bijvoorbeeld. Een unieke prent! Vind je deze te somber?…

  € 8,50
 • Linoprint 'Pilea' (in kleur)
  Linoprint 'Pilea' (in kleur)

  Deze linoprint pilea in kleur van Drawing Plant Lady werd met de hand geprint en voorzien van signatuur van Drawing Plant lady herself Kelly van Koppenhagen. Om in te lijsten bijvoorbeeld. Een unieke prent! Vind je deze te…

  € 8,50
 • Oude flesvaas groen
  Oude flesvaas groen

  Deze vintage flessen, veelal uit de 60s en 70s, noemen ze ook wel Genie in a bottle. De fles wordt een vaas met een mooi monsterablad of een enkele tak of bloem.

  € 22,50
 • Berkenbast doosje met 50s meisje
  Berkenbast doosje met 50s meisje

  Bijzonder doosje van berkenbast keramiek met op de deksel een meisje in glanzend glazuur. Ook de binnenkant van de deksel en het doosje zijn uitgevoerd in glanzend - groen - glazuur.

  € 27,50
 • 50s vaas meisjeshoofd met paardenstaart
  50s vaas meisjeshoofd met paardenstaart

  Deze 50s vaas is gemaakt van keramiek en werd met de hand beschilderd in Baarn. Er zat daar in de vijftiger jaren een fabriekje waar al deze hoofdjes met de hand werden geschilderd.

  € 17,50
 • Keramiek konijn Alice in Wonderland
  Keramiek konijn Alice in Wonderland

  Dit konijn werd met de hand gegoten in Hamburg en voorzien van een geel badje en mat afgewerkt. Toen wij 'm zagen moesten we direct aan Alice in Wonderland denken, een van onze lievelings Disney-films.

  € 14,95
 • Set Japanse kommen Siaki zwart/wit
  Set Japanse kommen Siaki zwart/wit

  Mooie kommen van aardewerk van het merk Siaki uitgevoerd in zwart/wit. Ze zijn glanzend met een wat mattere onderkant.
  Ook leuk te combineren met bijvoorbeeld de andere kommen van HK Living of vintage serviesgoed.

  € 14,95
 • Iittala glazen kandelaar
  Iittala glazen kandelaar

  Mooie strakke Iitala glazen kandelaar. Mooi voor de donkere dagen voor Kerst. Iittla staat bekend om zijn strakke stijlvolle ontwerpen die een zekere rust uitstralen. Het merk dat uit Finland komt is bovendien tijdloos.

  € 17,50
 • Mandala fairtrade vlaggetjeslijn
  Mandala fairtrade vlaggetjeslijn

  Deze mandala fairtrade vlaggetjeslijn werd met de hand gemaakt in Nepal. De stoffen werden geverfd met natuurlijke materialen en voorzien van een patroon met mandala's. Een kleurrijke slinger die perfect is voor versiering!

  € 14,95
 • Boho fairtrade vlaggetjeslijn
  Boho fairtrade vlaggetjeslijn

  Deze boho fairtrade vlaggetjeslijn werd met de hand gemaakt in Nepal. De stoffen werden geverfd met natuurlijke materialen en aan de vlaggenlijn geknoopt. Het resultaat is een stoere slinger die perfect is voor versiering.

  € 14,95
 • Antieke marmeren standaard
  Antieke marmeren standaard

  Grote antieke marmeren standaard met koperen houders. Deze werd vroeger gebruikt voor post. Nu kun je er natuurlijk ook nog belangrijke post in bewaren, of verjaardagskaarten neerzetten, of mini-posters of foto's.

  € 22,50
 • Groot blik vinken
  Groot blik vinken

  Van een mooi oud blik gaat ons hart sneller kloppen. Zo ook voor dit blik met vinken. Sowieso zijn we gek op vogels, maar juist door de zwarte ondergrond is hij ook lekker stoer.

  € 17,50
 • Glazen vaas uit de 70s
  Glazen vaas uit de 70s

  Mooie bruin met geel gevlamde vaas. Deze werd met de mond geblazen en komt waarschijnlijk uit de 70s. Sowieso waren die kleuren toen überhip en ook nu zie je deze kleuren weer veel terug in het interieur.

  € 19,50
 • Set Chinese porseleinen potten
  Set Chinese porseleinen potten

  Mooie Chinese porseleinen potten met de hand beschilderd met bloemen en mensen. De ondergrond is spierwit, waardoor de tekening mooi uitkomt. Deze potten deden dienst als gemberpot, maar zijn nu perfect als vaas.

  € 24,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2020 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel