WONEN

In de rubriek ‘WONEN’ vind je duurzame producten die naadloos aansluiten op onze filosofie dat mooie spullen ene lang leven verdienen. Denk hierbij aan items gemaakt van hergebruikte materialen zoals de handgemaakte natuurlijke geurkaarsen van Brandt uit Utrecht, natuurlijke ambachtelijke zeep, handgemaakte items in kleine oplagen zoals de geluksvisjes van porselein van MELLA, hertjes en vosjes van keramiek van Atelier W uit Arnhem, het bijzondere groene Tamegroute aardewerk volgens oud ambacht, het 'Vernieuwd!' servies van ontwerper Esther Derkx, de oer Hollandse StoryTileslampen van hergebruikte materialen van Seletti en fairtrade vlaggetjes slingers gemaakt van natuurlijke materialen. Items met een tijdloze charme, die ook over tien of twintig jaar niet zullen misstaan en van je huis een thuis maken.

Daarnaast onze eigenhandig geselecteerde vintage items die we op onze inkoopreizen vinden zoals rotan meubels, schoolstoelen, plaids en kussens, West Germany vazen, industriële lampen, vintage bloempotten van onder andere Adco, Chamotte Berkenbast en Westraven, Murano en Iittala glaswerk en nog heel veel meer. Items die ook het wonen in een modern interieur een extra dimensie geven en je woonkamer die unieke ‘persoonlijke touch’ geven.

 

Sorteer op
per pagina
 • Edelsteen set knuffelstenen blauwe kwarts
  Edelsteen set knuffelstenen blauwe kwarts

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. De grote steen is een blauwe kwarts.

  € 12,50
 • Edelsteen set knuffelstenen aventurijn
  Edelsteen set knuffelstenen aventurijn

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder onder andere bergkristal.

  € 13,75
 • Edelsteen set knuffelstenen chalcedoon
  Edelsteen set knuffelstenen chalcedoon

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder onyx, rode jaspis en fluoriet.

  € 12,50
 • Edelsteen set knuffelstenen sodaliet
  Edelsteen set knuffelstenen sodaliet

  Mooi setje knuffelstenen zoals deze edelstenen ook wel worden genoemd. Ze liggen heerlijk in de hand en de kleintjes zijn helemaal makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Verder oa onyx en lapis lazuli.

  € 12,50
 • Edelsteen hart aventurijn groot
  Edelsteen hart aventurijn groot

  Aventurijn zou daarnaast een positieve werking hebben op het hart, een hart voor je hart dus! Of je hier nu in gelooft of niet, de symboliek is mooi!

  € 14,50
 • Edelsteen hart heliotroop medium
  Edelsteen hart heliotroop medium

  Prachtig edelsteen hart van heliotroop in mysterieus groen. Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf! Ook mooi om neer te leggen in een groepje. Heliotroop zou daarnaast aardend werken.

  € 12,50
 • Edelsteen hart dumorturiet groot
  Edelsteen hart dumorturiet groot

  Dumorturiet zou daarnaast zenuwen tegengaan en je helpen nog meer te genieten van het leven. Wie wil dat nou niet? Of je hier nu in gelooft of niet, de symobliek is mooi!

  € 12,50
 • Edelsteen hart aventurijn medium
  Edelsteen hart aventurijn medium

  Prachtig edelsteen hart van aventurijn in warm helder groen. De kleur doet een beetje denken aan de mediterrane zee. Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf! Ook mooi om neer te leggen in een groepje.

  € 12,50
 • Edelsteen hart blauwe kwarts klein
  Edelsteen hart blauwe kwarts klein

  Prachtig edelsteen hart van blauwe kwarts, een beetje de kleur van een toffe jeans! Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf! Ook mooi om neer te leggen in een groepje op een mooie schaal bijvoorbeeld.

  € 7,95
 • Edelsteen hart calciet groot
  Edelsteen hart calciet groot

  Prachtig edelsteen hart van calciet in een zonnige groene kleur. Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf! Ook mooi om neer te leggen in een groepje op een mooie schaal bijvoorbeeld.

  € 11,50
 • Edelsteen hart obsidiaan medium
  Edelsteen hart obsidiaan medium

  Prachtig edelsteen hart van van obsidiaan ook wel sneeuwvlok genoemd door zijn vlokjesuiterlijk. Een bijzondere steen! Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf! Ook mooi om neer te leggen in een groepje.

  € 9,95
 • Edelsteen hart tijgeroog klein
  Edelsteen hart tijgeroog klein

  Prachtig edelsteen hart van tijgeroog in de bekende goudbruine tinten, als ware het een oog van een tijger of andere katachtige. Een stoere steen! Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf!

  € 7,95
 • Edelsteen hart rode jaspis klein
  Edelsteen hart rode jaspis klein

  Prachtig edelsteen hart van rode jaspis in diep rode kleur. Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf!

  Rode jaspis zou daarnaast aardend en beschermen werken. Het zou strijdlustig en daadkrachtig maken.

  € 7,95
 • Edelsteen hart rode jaspis groot
  Edelsteen hart rode jaspis groot

  Prachtig edelsteen hart van rode jaspis in diep rode kleur. Een hartje is altijd een mooi cadeau, voor een ander of jezelf!

  Rode jaspis zou daarnaast aardend en beschermen werken. Het zou strijdlustig en daadkrachtig maken.

  € 12,50
 • West Germany vaas uit de Sixties
  West Germany vaas uit de Sixties

  Bijzondere West Germany vaas uit de sixties in mat bruis keramiek met gestilleerde illustratie van een bloem. De vaas heeft een blauwe binnenkant en is aan de onderkant genummerd. Dit exemplaar kom je niet vaak tegen!

  € 19,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel