Navigatie

WONEN

In de rubriek ‘WONEN’ vind je onze eigenhandig uitgezochte en geselecteerde items uit vervlogen tijden, veelal uit de 50s, 60s en 70s. Denk daarbij aan rotan meubels, schoolstoelen, vintage plaids, West Germany vazen, industriële lampen, vintage bloempotten van onder andere Adco en Westraven, servies zoals Arcopal en Tupperware en nog heel veel meer. Items die ook het wonen in een modern interieur een extra dimensie geven en je woonkamer net die unieke ‘persoonlijke touch’ geven.

Daarnaast zijn we ook continu op zoek naar nieuwe items die naadloos aansluiten op onze filosofie dat weggooien zonde is en dat elk item een tweede, derde of zelfs vierde leven verdient. Denk hierbij aan duurzame producten, gemaakt van hergebruikte materialen zoals de Rijkswachters en de handgemaakte natuurlijke geurkaarsen van Brandt uit Utrecht en de oer Hollandse StoryTiles. Items met een tijdloze charme, die ook over tien of twintig jaar niet zullen misstaan in ieder huis en/of je huis een warme uitstraling geven.

Sorteer op
per pagina
 • Borden Renaissance Royal Staffordshire
  Borden Renaissance Royal Staffordshire

  Deze set van 8 borden zijn van Renaissance Royal Staffordshire en zijn van Ironstone, JEG Meakin, Ze zijn alle 8 gemerkt aan de onderkant en uitgevoerd in het mooiste groen met wit.

  € 24,75
 • Oude lakdoos
  Oude lakdoos

  Mooie oude lakdoos uit het Verre Oosten die bijvoorbeeld prima dienst doet als sieradenkistje! Of geef er een cadeautje in. Succes verzekerd.
  Hij heeft onder andere ingelegde vlindertjes , bloemetjes en vogeltjes van parelmoer

  € 17,50
 • Antiek Frans wandbordje Springruiter
  Antiek Frans wandbordje Springruiter

  Dit mooie antieke wandbordje met een springruiter namen we mee uit Frankrijk. En het is ook echt zo’n Frans bordje die je alleen daar vindt. Aan de achterkant gestempeld met Geoffrey de Boulen & GIEN

  € 14,50
 • Mickey Mouse Walt Disney Ledra Plastic
  Mickey Mouse Walt Disney Ledra Plastic

  Bijzonder verzamelobject > Mickey Mouse van Walt Disney Ledra Plastic. Voor de verzamelaars van Disney, maar ook je van een vintage blikvanger in huis houdt. Want dit is ook gewoon een leuk item in je (retro) huis.

  € 55,00
 • Kwik / Huey van Walt Disney Ledra Plastic
  Kwik / Huey van Walt Disney Ledra Plastic

  Bijzonder verzamelobject > Kwik of Huey van Walt Disney Ledra Plastic. Voor de verzamelaars van Disney, maar ook je van een vintage blikvanger in huis houdt. Origineel gemerkt Ledra Plastic ‘olifant’ aan de achterkant uit 1962.

  € 37,50
 • Vintage Drietex super wasmiddel
  Vintage Drietex super wasmiddel

  Hoe leuk is deze vintage Drietex super-wasmiddel, met de nadruk op super natuurlijk! Uit vervlogen tijden. We zijn gek op die oude etiketten, de lettertypes, de geuren van vroeger.

  € 7,95
 • VIntage Sunlight zeep
  VIntage Sunlight zeep

  Hoe leuk is deze vintage Sunlight zeep, maar dan uit vervlogen tijd?! We zijn gek op die oude etiketten, de geuren van vroeger. Die vertrouwdheid.

  € 7,95
 • Vintage Klik zeep
  Vintage Klik zeep

  Hoe leuk is deze vintage Klik zeep, maar dan uit vervlogen tijd?! Voor ‘wol, nylon, orlon, dralon enz. enz,’ staat erop. Wat een mooie verpakking ook weer! We zijn gek op die oude etiketten, de lettertypes, de geuren van vroeger.

  € 8,95
 • Vintage huishoudzeep Hema
  Vintage huishoudzeep Hema

  Hoe leuk is deze huishoudzeep van de Hema, maar dan uit vervlogen tijd?! We zijn gek op die oude etiketten, de geuren van vroeger. Die vertrouwdheid. En die heerlijke slogans zoals ‘wast een berg, kost een beetje’.

  € 8,95
 • Koper wandbord Sunshine
  Koper wandbord Sunshine

  Dit koper wandbord hebben we omgedoopt tot ‘Sunshine, omdat er een mooie glans af komt, zeker als de zon van buiten er naar binnen op schijnt.
  Het grote wandbord lijkt dan bijna licht te geven!

  € 19,50
 • Porselein setje met vogels
  Porselein setje met vogels

  Deze set porselein met vogels kochten we in omdat we zo van vogels houden hier bij Vintage Fever en het puttertje neemt een speciaal plekje in! Twee (wand)bordjes met putter (je krijgt er plakhaakjes bij) en twee kandelaren.

  € 14,75
 • 70s lampenkapje mosterdkleur
  70s lampenkapje mosterdkleur

  Leuk origineel 70s lampenkapje in mosterkleur. Het lijkt een soort vliesstof met leuke afwerking. Bijzonder is dat het kapje als nieuw is, maar echt vintage. Je klikt 'm zo op de gloeilamp dus past altijd.

  € 9,95
 • Koper kistje
  Koper kistje

  Bijzonder koper kistje dat zo uit een paleis lijkt te komen. Het zou van een tsaar geweest kunnen zijn, wij dromen graag…), en met het fluwelen ‘bedje’ is het de perfecte plek voor je mooiste sieraden.

  € 9,95
 • Lampenkap 60s flowers
  Lampenkap 60s flowers

  Mooie lampenkap uit de 60s met bloemen in vergrijsde pasteltinten en naturellen. Het patroon doet wat Marie-Antoinette aan, de lampenkap zelf is heel strak qua model.

  € 17,50
 • Wandbord Alpine white Wood & Sons
  Wandbord Alpine white Wood & Sons

  Mooi groot wandbord Alpine white Wood & Sons met een ruiter afgebeeld, rondom een bloemenkrans. Het bord komt uit Engeland en is van ironstone.

  € 14,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel