Bordje aan de wand

Heb jij al een bordenwandje thuis? Een tijd lang was een bord aan de wand eigenlijk voorbestemd bij opa en oma aan de muur. Wie kent niet de ‘Van het concert des levens heeft niemand het program’ borden niet.. ja, ook bij ons’ oma hing dit grote bord boven de deur! Oubollig vonden we (toen), maar inmiddels is het tij gekeerd. En natuurlijk, we doen het ook wel net even anders dan toen. Lekker mixen & matchen bijvoorbeeld met een oud vintage wandbord en ’n nieuwe zoals van Donna Wilson. Zo krijgen oude serviesdelen met een verhaal ook een bijzondere plek – aan de muur – zodat je er dagelijks van kunt genieten!

Wij hebben zelf een bordenwandje op het toilet,  aan de muur. Leuk om  naar te kijken, dus geen saai kleinste kamertje van het huis! Maar ze hangen ook in de woonkamer, gang en zelfs slaapkamer. Nieuw en oud, groot en klein, kitsch en hip, alles door elkaar. Ook leuk; in de keuken boven het aanrecht!

Ook in de webshop verkopen we allerhande (muur)bordjes. Met bloemen, vogels, Chinese of Japanse taferelen, van porselein, of juist aardewerk.
Kies je favorieten en maak een leuke compositie voor je eigen potpourri wandje!

Comments are closed.