Artwork van Cebine

Ken je het werk van Cebine al? Wij zijn fan van deze Utrechtse illustrator, ooit een heus Zeeuws meisje. Cebine laat zich vooral inspireren door de natuur en dat resulteert in prachtige illustraties. Zo zijn er de strakke witte porseleinen mokken met bijvoorbeeld een haas of veertje. Zo gedetailleerd dat je het er bijna af wilt pakken. Wij drinken er de lekkerste koffie uit, maar ze zijn ook perfect als (mini)vaasje of pennenbakje om ze zo te laten schitteren bij je werkplek.

Maar naast servies zijn er ook de bijzondere ‘maskerkaarten’. 3 soorten ‘beer’, ‘uil’ en ‘vos. Op A5 formaat met envelop en fabel over het betreffende dier. Voor bijzondere post, want eigenlijk is het meteen een cadeautje! Ook leuk voor een (kinder)feestje!

Of de muurstickers ‘haas’  en ‘kanarie’; die leuken elke saaie plek op. En heb je wat meer plek, dan zijn er de mooie A3 prints van onder andere ‘feestje’  waarbij een parkiet een verjaarsfeestje viert. Een beetje gek en daarom zo lekker 😉

Het zijn stuk voor stuk bijzondere items – gemaakte in kleine gelimiteerde oplagen – die je niet overal ziet én die niet vervelen!

Wat is jouw favoriet?

Klik hier voor onze selectie Cebine-producten:

Comments are closed.