Leef vanuit je verbeelding

Vorige Artikel 2 van 12 Volgende

Hm, dat zijn wijze woorden zou je zeggen, maar ja het is dan ook 'wijsgeer' Stephen R. Covey die dit zei! Wereldwijd verkocht deze Amerikaanse man en bestseller auteur meer dan twintig miljoen boeken, kun je het je voorstellen? Mensen hingen aan zijn lippen, omdat hij voor veel mensen een focus op hun leven gaf. Hij maakte er zijn levenswerk van om mensen te laten zien hoe een ieder zelf regie kan nemen over zijn of haar leven. Want dat is natuurlijk nog helemaal niet zo makkelijk. Zo snel laten we ons meeslepen of verleiden en vergeten we wat we écht leuk vinden, waar ons hart sneller van gaat kloppen!

 

'EEN FOCUS OP WAT JE ECHT BELANGRIJK VINDT, DAAR WORD JE UITEINDELIJK EEN GELUKKIGER MENS VAN' aldus Covey

 

Dit boek - met 176 pagina's fullcolor en een harde kaft, staat vol wijsheden vergezeld van beelden die ook inspireren. Een leuk weetje: Vintage Fever's Esther - van meerdere markten thuis - leverde alle foto's voor dit boek! Van prachtige vogels tot vlinders, zonsondergangen en nog veel meer. 

Helaas overleed Stephen R. Covey in 2012, maar altijd nog vinden zijn boeken gretig aftrek over de hele wereld. En dat snappen wij wel, want inspiratie zoeken we allemaal! Bekende uitspraken van Covey waren 'There are three constants in life, change, choice and principles' en 'happiness like unhappiness is a proactive choice'. Dat hangt ook wel weer samen met ons eigen motto 'Pluk de dag!' 

 

DAT HANGT OOK WEL WEER SAMEN MET ONS EIGEN MOTTO 'PLUK DE DAG!'

 

Het zal je dan ook niet verbazen dat je dit boek ook bij Vintage Fever kunt kopen! Je vindt het boek en meer informatie en alvast een inkijkje in het boek hier. Veel leesplezier en .. be happy!

 

© 2019 - 2021 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel