Creative Life

Vorige Artikel 6 van 12 Volgende

2020, poeh wat een bijzonder jaar was dat. En dan zeggen we het nog voorzichtig! Van een jaar vol plannen, ging het naar een jaar vol onzekerheid. Inkopen van mooie producten voor de shop was ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Naar het buitenland voor een beurs of evenement ook niet. Klanten in onze showroom ontvangen en ontmoeten in Almere Haven ook niet. En wat hadden we ons verheugd op het evenement Creative Life in maart! Eerst werd het evenement nog doorgeschoven naar mei... maar dat werd al snel juli en toen november. Maar we weten allemaal dat we toen belandden in een grote tweede golf van besmettingen met het vermaledijde coronavirus... grrr! Natuurlijk, gezondheid first en Vintage Fever houdt zich natuurlijk aan alle maatregelen om ervoor te zorgen dat het virus zo min mogelijk om zich heen kan grijpen, we moeten het immers samen doen!

Maar ja, toch ook teleurstelling, weer geen Creatieve Life. Niet alleen hadden we ons er op verheugd, net als de vele bezoekers die kaartjes hadden gekocht, we hadden er ook voor ingekocht. Toffe mooie spullen die we met jullie wilden delen, mooi styling zodat onze stand eruit zou springen en extra handjes, want vier dagen beurs kun je natuurlijk niet alleen! En we hadden een fijn zithoekje bedacht waar we konden bijkletsen met jullie. 

Maar goed, geen beurs; dus hebben we de producten zoveel mogelijk online gezet en de styling in onze showroom annex ons kantoor los gelaten. Staat hartstikke leuk natuurlijk, ha! Maar het wacht om meegenomen te worden, op pad, om te shinen waar iedereen het kan zien... en dat gaat gelukkig gebeuren, want je hebt het vast al gehoord, gelezen of gezien, Creative Life gaat van 8 t/m 11 juli los! 

 

Creative Life gaat van 8 t/m 11 juli los en Vintage Fever is erbij met een grote stand!

 

Vier dagen creativiteit en gezelligheid. Van workshops tot leuke ontmoetingen, inspiratie en shoppen. En Vintage Fever is erbij met een grote stand! Wat je van ons kunt verwachten? Gepimpt serviesgoed, bijzondere stationary, sieraden van onder andere Tessa Randi en Mella, maar ook toffe vintage eye-catchers. Van memory boxen en wensvlaggetjes tot het illustratieve werk van Cebine en van natuurlijke geurkaarsen en zepen tot inspiratievolle boeken, ansichtkaarten, Dutch design en natuurlijk ook vintage schatten!

Ok, wij hebben er zin in, zien we je daar? Tickets koop je hier, tot dan!

Liefs,
Vintage Fever

© 2019 - 2021 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel