Een beetje geluk

Vorige Artikel 10 van 12 Volgende

Een beetje geluk, dat kunnen we allemaal wel gebruiken! Eigenlijk altijd wel, maar zeker nu in deze onzekere corona-tijden. Corona, dat was eerder gewoon een lekker Mexicaans biertje. Nu heeft dit woord een hele andere lading gekregen. Naarmate de tijd verder kruipt, leren we ermee om te gaan en is het onderdeel van een tijdelijk 'nieuw-normaal'. Reden te meer om elk geluksmomentje te pakken. Pluk de dag! Oubollig, maar oh zo waar en ook echt iets waar Vintage Fever naar handelt. Een wandeling in de natuur, de zon in de zee zien zakken, een veertje dat op je pad dwarrelt, een prachtige dagpauwoog vlinder, vogeltjes die kwetteren of in de winter lekker aan het knabbelen zijn aan een vetbol in de tuin. Wij worden daar zo blij van! De natuur werkt voor ons echt helend, nu en altijd. En nog mooier, we kunnen er allemaal van genieten, jong en oud, arm of rijk, van bankier tot modeontwerpster.

Geluk vinden we ook in een mooi (foto)boek, een lekker bakje koffie met zelfgemaakte perencake, de hond of kat op schoot, een toffe LP of CD, of dat facetime gesprek met je ouders of oma. De herfst is echt een tijd om te cocoonen, lekker op de bank, dik vest, onder een dekentje, haardje aan en in tijdschriften bladeren. Ok, of lekker Instagrammen, ha! Ook inspiratie is overal, als je maar goed kijkt. Sommige mensen zeggen 'we kunnen nu niks', maar deze tijd is óók een tijd van creativiteit. Eindelijk 's die kwast oppakken en aan dat schilderwerk beginnen - of het nou de trap is of een schilderij - de tuin aanpakken, kaartjes versturen naar geliefden, je huis opnieuw inrichten met de spulletjes die je hebt en die zijn opgeborgen op zolder, spullen ruilen, een lekkere taart bakken. Het werk gaat - vaak - gewoon door, maar dat wil niet zeggen dat je die geluksmomentjes niet kunt pakken én voelen!

 

'Inspiratie is overal, als je maar goed kijkt...!'

 

Geluksmomentjes kun je elke dag vinden in de kleine dingen, maar het is ook leuk om geluk door te geven. Voor die lieve vriendin die het zwaar heeft. Of je dochter die is afgestudeerd, of je buurvrouw die altijd voor je klaar staat. Of voor een verjaardag of feestje. Of dat nou is door middel van wat lekkers, een lieve kaart, een bosje veldbloemen uit de tuin. Maar vergeet ook jezelf niet, ook jij kunt wat geluk gebruiken! 'You can do this!'.  

Daarom passen de geluksvisjes van keramiek van het merk Mella zo bij ons. Een simpel maar verfijnd gebaar, met de hand gemaakt van keramiek. En vergeet ook de details niet; heus bladgoud siert de visjes, er zit liefde in deze visjes. Een mooi cadeautje dus voor een ander of jezelf. Voor een beetje geluk, als je er naar kijkt, elke dag!

Liefs
Vintage Fever

 

© 2019 - 2021 Vintage Fever | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel